Bankada sırası gelmeyince sinirlendi, yaptığıyla polisleri alarma geçirdi

Kırşehir'de bir kişi işlemleri için bankaya gitti. Sırası gecikince sinirlenen müşteri polisi arayıp bomba ihbarında bulundu. Ekipler alarma geçti, inceleme yapıldı. Herhangi bir ize rastlanmadı, bomba ihbarında bulunan A.G., gözaltına alındı.

Bankada sırası gelmeyince sinirlendi, yaptığıyla polisleri alarma geçirdi

Olay, Atatürk Caddesi'nde bir bankanın şubesinde yaşandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; A.G., bankaya gelip işlem için gişeden sıra aldı. Sırası gecikince banka görevlileriyle tartışan A.G., 'Siz görürsünüz' diyerek tehditler savurdu ve sonra da 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp adresini verdiği bankada bomba olduğuna dair ihbarında bulundu.

EKİPLER ALARMA GEÇTİ

İhbarla olay yerine bomba imha ve polis ekipleri sevk edildi. Banka şubesinde arama yapan ekipler, herhangi bir şüpheli pakete rastlamadı. Bankada bekleyen ve şüpheli hareketler sergileyen bir kişinin telefonundaki arama kayıtlarını inceleyen ekipler, ihbarda bulunanın A.G. olduğunu belirledi.

Gözaltına alınıp emniyete götürülen A.G., verdiği ifadede, "Ben bankaya işlemimi halletmek için gittim. Epey bekledikten sonra sıra bir türlü bana gelmedi. Ben de sinirlendim ve bir an aklıma böyle bir fikir geldi. Polis ekiplerini arayarak bomba ihbarında bulundum" dedi.

bankada-sirasi-gelmeyince-sinirlendi-yaptigiyla-polisleri-alarma-gecirdi.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.