Bıçakladığı husumetlisinin tabancayla vurduğu adam öldü! 3 de yaralı var

Denizli’nin Çivril ilçesinde, husumetli iki kişinin kavgasına yakınları da karıştı. Silahlı ve bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Bıçakladığı husumetlisinin tabancayla vurduğu adam öldü! 3 de yaralı var

Çıtak Mahallesi'nde yaşanan olayda, iddiaya göre; İsmail Y. ile husumetlisi Zeynel K. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine İsmail Y, Zeynel K. ve yanındaki kardeşi İbrahim K'yi bıçaklayarak yaraladı. Yaralı Zeynel K. ise yanındaki tabancayla İsmail Y'ye 5 el ateş etti.

YAKINLARI DA KATILINCA KAVGA BÜYÜDÜ

Kavgayı gören yakınların da olaya dahil olmasıyla olay daha da büyüdü. Ağır yaralanan İsmail Y'nin ağabeyi Mehmet Y, Zeynel K'nin arkadaşı Sezai K'yi bıçakla yaraladı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. 

bicakladigi-husumetlisinin-tabancayla-vurdugu-adam-oldu-3-de-yarali-var.jpg

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Mehmet Y, olay yerinde yakalanarak gözaltına alınırken, ağır yaralı İsmail Y. sağlık ekiplerince Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesi'ne, diğer yaralılar Zeynel K, İbrahim K. ve Sezai K. ise Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan İsmail Y, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.