Bu fotoğraf gündem olmuştu! Köyün muhtarı da sessizliğini bozdu

Ardahan’da bir çoban, gördüğünü iddia ettiği filin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğraf kısa sürede yayıldı, ekipler çalışma başlattı. Fotoğrafın gerçek olmadığı ortaya çıktı. Yankılar sürerken, köyün muhtarı da sessizliğini bozdu.

Bu fotoğraf gündem olmuştu! Köyün muhtarı da sessizliğini bozdu

Ardahan Haber: Çamlıçatak köyü kırsalında hayvan otlatan bir çoban, karşısına çıktığını iddia ettiği filin fotoğrafını paylaştı. Fotoğraf sosyal medyada hızla yayıldı, Ardahan Jandarma Komutanlığı çalışma başlattı.

Yapılan çalışmada herhangi bir file rastlanılmadı, Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, çobanın çektiği fil fotoğrafının gerçek olmadığını açıkladı.

“O ÇOBANIN UYDURMASI”

Olayın yankıları sürerken, köyün muhtarı da sessizliğini bozdu. CNN Türk canlı yayınına konuk olan köy muhtarı, “Jandarma tarafından araştırıldı. Öyle bir şey olmadığı ortaya çıktı. Bizim köyün sınırları içerisinde öyle bir şeyle karşılaştığını söylüyor. Ama biz inanmadık. Jandarma ekipleri 10 kilometrelik bir alanda arama yaptı. Öyle bir şeye rastlanmadı. O çobanın bir uydurması. Kendisi popüler olmak için böyle bir şey yapmış” şeklinde konuştu.

bu-fotograf-gundem-olmustu-koyun-muhtari-da-sessizligini-bozdu.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.