CHP’li vekil jandarmayı kovaladı, askere ‘eşkıya’ dedi

CHP Milletvekili Mahmut Tanal, Muğla Milas’taki maden sahasında ağaçların kesilmesini protesto eden vatandaşların kimlik bilgilerini sorgulayan jandarmayı kovaladı. Askere ‘eşkıya’ diyerek hakaret etti.

CHP’li vekil jandarmayı kovaladı, askere ‘eşkıya’ dedi

Muğla'nın Milas ilçesinde, yerli linyitten elektrik üreten Yeniköy Kemerköy termik santrallerinin maden sahasının genişletilmek istenmesi CHP ve yandaşları tarafından provokasyon malzemesi yapıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da dahil olduğu sözde çevreci grup, bölgeye giderek eylem başlattı. CHP heyetiyle bölgeye giden Kılıçdaroğlu, umduğunu bulamayıp eylemcilerin hedefi haline geldi.

chpli-vekil-jandarmayi-kovaladi-askere-eskiya-dedi.jpg

Bugün de parti adına provokasyonları sürdüren isim CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal oldu. Tanal, bölgede kimlik kontrolü yapan jandarma personeliyle tartıştı.

Jandarma astsubayının, "İçeri girenlerden aranan şahıs var mı yok mu bunu ben nereden bileceğim?" sözlerine öfkelenen Tanal, "Fişleme yapamazsınız bana kararı gösterin" diyerek jandarmanın elindeki kimlik bilgilerinin yazılı olduğu kağıdı almaya çalıştı.

JANDARMAYA HAKARET EDİP KOVALADI

Jandarmanın elindeki belgeyi almaya çalışan Tanal, bölgeden uzaklaşan personeli 'eşkıya' olarak niteledi ve kovalayarak yakalamaya çalıştı. O anlar saniye saniye kameralara yansıdı. 

İşte o skandal görüntüler:

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.