Düğün evi yas evi oldu! Ablasının düğününde vurulan genç öldü

Diyarbakır’da düğün sonrası çifti evlerine götürmek için yapılan konvoyda ateş açıldı. Olayda gelinin kardeşi 18 yaşındaki Serkan Karaboğa kalbinden vuruldu ve hayatını kaybetti.

Düğün evi yas evi oldu! Ablasının düğününde vurulan genç öldü

Diyarbakır Haber: Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Yenişehir ilçesi kırsal Güvercinlik Mahallesi’nde yaşanan olayda, Kayapınar ilçesinde Karaboğa ailesi tarafından düğün yapıldı.

İsimleri öğrenilemeyen gelin ve damat, düğün sonrası salondan ayrılmak üzere konvoya katıldı. Konvoy, Güvercinlik Mahallesi’ne geldiği sırada kimliği belirsiz kişiler tarafından havaya tabancalarla ateş açıldı.

KALBİNDEN VURULDU

Bu sırada mahallede bulunan gelinin kardeşi Serkan Karaboğa, kalbinden vurularak yere yığıldı. Çevredekilerin fark ettiği Karaboğa için bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri çağrıldı. Ekipler, ilk müdahalenin ardından Karaboğa’yı Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü.

Karaboğa, doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsinin ardından ailesine teslim edilen Karaboğa'nın cenazesi, gözyaşlarıyla toprağa verildi. 

dugun-evi-yas-evi-oldu-ablasinin-dugununde-vurulan-genc-oldu-002.jpg

5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Jandarma ekipleri, ifade için 5 kişiyi gözaltına aldı. Serkan Karaboğa’nın ölümüne neden olan kurşunun hangi silahtan çıktığının belirlenmesi için başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.