Evinin önüne gelen husumetlilerini vurdu: 1 ölü, 1 yaralı

Muğla'da Ali Arslan (24) ve arkadaşı H.K., para meselesi nedeniyle tartıştıkları husumetlilerinin evinin önüne gidip silahla havaya açtı. Karşı grubun karşılık vermesi üzerine Arslan (24) hayatını kaybetti, yanındaki arkadaşı H.K. yaralandı.

Evinin önüne gelen husumetlilerini vurdu: 1 ölü, 1 yaralı

Muğla Haber: Olay, Çırkan Mahallesi Pedasa Caddesi'nde yaşandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Ali Arslan ile yanındaki arkadaşı H.K, para meselesi nedeniyle husumetli oldukları H.M. ve H.C.O. ile telefonda tartıştı. Tartışma büyüyünce Arslan ve arkadaşı H.K. motosikletle hasımlarının evine gitti.

Hasımlarının evinin yakınına gelen Arslan ve H.K., havaya ateş açtı. Bu sırada ellerinde pompalı tüfeklerle evde hazır bekleyen H.M. ve H.C.O., motosikletteki Ali Arslan ve H.K.'ye ateş etti.

Vurulan Arslan ve H.K. yere düşerken, ihbar üzerine adrese çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde saçmaların göğsüne isabet ettiği Ali Arslan'ın hayatını kaybettiği belirlendi.

evinin-onune-gelen-husumetlilerini-vurdu-1-olu-1-yarali.jpg

H.K. ise Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Arslan'ın cansız bedeni ise polis ve savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Polis, olayın ardından şüpheliler H.M. ve H.C.O ile tedavisinin ardından taburcu edilen H.K.'yi gözaltına aldı.

evinin-onune-gelen-husumetlilerini-vurdu-1-olu-1-yarali-001.jpg

ÇELİK YELEK GİYDİRİLEREK ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER

Şüpheliler H.M. ve H.C.O. ile olayda yaralanan ve tedavisinin ardından gözaltına alınan H.K.'nın emniyetteki sorgulamaları tamamlandı. Arslan'ın hayatını kaybettiği olayda olası bir saldırı ihtimaline karşı şüpheliler, çelik yelek giydirilerek adliyeye getirildi.

evinin-onune-gelen-husumetlilerini-vurdu-1-olu-1-yarali-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.