Gaziantep Şahinbey Belediyesi kurbanlık yardımı başvurusu 2023

Şahinbey Belediyesi’nin 3 yıldır Ramazan ve Kurban Bayramı öncesi ihtiyaç sahibi ailelere verdiği 3000 lira destek, Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla araştırılıyor. Peki Şahinbey Belediyesi kurban yardımı ne zaman yatacak?

Gaziantep Şahinbey Belediyesi kurbanlık yardımı başvurusu 2023

Şahinbey Belediyesi, kendi bünyesindeki sosyal marketten yararlanan ve SYDV (Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı) tarafından belirlenen ailelere 120.000.000 TL nakdi destek sağlıyor.

Ramazan ayında 40.000 vatandaşa 120.000.000 TL’lik nakdi destek sağlayan Başkan Mehmet Tahmazoğlu vatandaşın yüzünü güldürüyor.

RAMAZAN BAYRAMINDA 40.000 AİLEYE 3.000 TL DESTEK

Ramazan Bayramı öncesinde sosyal marketten yararlanan ve SYDV (Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı) tarafından belirlenen 40.000 aileye 3.000 TL destek sağlayan Belediyemiz, ihtiyaç sahibi ailelerin yüzünü güldürdü.

Ramazan Bayramı öncesi açıklamalarda bulunan Başkan Tahmazoğlu, “Belediyemiz bünyesindeki sosyal market aracılığıyla her ay düzenli olarak 8.000 ailemize gıda, temizlik ve kıyafet desteği sağlıyoruz.

40.000 ailemize 3 yıldan bu yana Ramazan Bayramı, Kurban Bayramı ve Kasım ayında kış öncesinde ihtiyaçlarında kullanmak üzere her aileye 3.000 TL destek sağladık sağlamaya da devam ediyoruz.

sahinbey-belediyesi.jpg

Yakın zamanda büyük bir deprem felaketi yaşadık. Asrın felaketi olan bu deprem hepimizi etkiledi. Depremin yaralarını sarmak için Ramazan Bayramı öncesinde 40.000 ailemize ihtiyaçlarını karşılamaları için 3.000 TL destek ödemesini hesaplarına yatırdık.

Her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

2032 ŞAHİNBEY BELEDİYESİ KURBANLIK YARDIMI NE ZAMAN YATACAK?

Şahinbey Belediyesi tarafından bayram öncesinde ihtiyaçlarında kullanmak üzere verilen 3.000 TL’nin ne zaman yatırılacağı hakkında henüz bir açıklama yapılmadı.

Şahinbey Belediyesi tarafından yapılacak duyurunun ardından gelişmelere HaberDairesi.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Şahinbey Belediyesi 3000 TL, Şahinbey Belediyesi 3000 TL yardım, Şahinbey 3000 TL yardım başvurusu, Şahinbey Belediyesi kurbanlık yardımı ne zaman yatacak? gibi aramaların sonuçlarına bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Haber Dairesi (Gaziantep Haber)

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
32 Yorum