Genç adam babasını pompalı tüfekle öldürdü

Bursa’da babası ile tartışan Emre Şentürk, evde bulunan pompalı tüfeği alarak babası Niyazi Şentürk’ü karın boşluğundan vurarak yaraladı. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan ağır yaralı baba, hastanede hayatını kaybetti.

Genç adam babasını pompalı tüfekle öldürdü

Bursa’da bir genç, babasını pompalı tüfekle öldürdü. Olay yerinden kaçan şüpheli, 1 saat sonra polis ekiplerince yakalandı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi 640’ıncı sokaktaki bir evde meydana gelen olayda, Babası Niyazi Şentürk ile henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma yaşayan Emre Şentürk, evde bulunan pompalı tüfeği alarak babasını karın boşluğundan yaraladı.

genc-adam-babasini-pompali-tufekle-oldurdu.jpg

Silah sesine uyanan diğer ev sakinleri, Niyazi Şentürk’ü hareketsiz şekilde yerde görünce durumu 112 Acil Servisi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Sağlık ekipleri, Niyazi Şentürk’ü olay yerinde yaptıkları ilk müdahale sonrası Çekirge Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Ağır yaralı olarak hastaneye götürülen Niyazi Şentürk, ekiplerin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı.

genc-adam-babasini-pompali-tufekle-oldurdu-001.jpg

ŞÜPHELİ 1 SAAT SONRA YAKALANDI

Olay gerçekleştikten sonra şüpheli Emre Şentürk kayıplara karıştı. Olay yerinde inceleme yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amrliği ekipleri, şüpheliyi yakalamak için çevrede çalışma başlattı.

Polis ekipleri, şüpheli Emre Şentürk'ü olay yaşandıktan 1 saat sonra evden 5 kilometre uzaklıkta kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

genc-adam-babasini-pompali-tufekle-oldurdu-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.