Karaman’da öldürdü, Konya’da yakalandı

Karaman’da Afganistan uyruklu 2 tarım işçisi arasında çıkan kavga cinayetle bitti. Bıçaklanan bir kişi öldü, kaçan zanlı Konya’nın Çumra İlçesinde yakalandı. Hayatını kaybeden yabancı uyruklunun cenazesi ülkesine gönderildi, zanlı ise tutuklandı.

Karaman’da öldürdü, Konya’da yakalandı

Karaman’da Afganistan uyruklu 2 kişi arasında çıkan kavgada taraflardan biri öldü, kaçan zanlı Konya’da yakalandı.

ARALARINDA ALACAK KAVGASI ÇIKTI

Karaman’ın Kazımkarabekir ilçesi Emsal Hayat Mahallesi’nde yaşanan olayda, tarım işçisi olarak çalıştıkları öğrenilen Afganistan uyruklu T.T. (25) ile Mümin Jura (25) alacak verecek meselesi yüzünde tartışmaya başladı. Kavgaya dönüşen olayda T.T. belinden çıkardığı bıçakla Mümin Jura’yı vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Mümin Jura ise olay yerinde hayatını kaybetti.

“CENAZESİ ÜLKESİNE GÖNDERİLDİ”

Cinayete kurban giden Mümin Jura’nın cenazesi olay yerinde yapılan incelemelerin ardından Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada tamamlanan otopsi işlemlerinin ardından Jura’nın cenazesi ülkesine gönderilmek üzere Ankara Büyükşehir Belediyesine ait cenaze aracıyla Ankara’ya gönderildi.

karamanda-oldurdu-konyada-yakalandi.jpg

KONYA’DA YAKALANDI

Olaydan sonra kaçan katil zanlısı T.T ise jandarma ekiplerinin takibi sonucu Konya’nın Çumra ilçesine bağlı Okçu Mahallesi’nde yakalandı. İl Jandarma Komutanlığındaki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen T.T. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Karaman M Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.