Karısıyla ilgili dedikodu yaptığını iddia ettiği kuaför ve müşterisini öldürdü

Kütahya'da kuaför salonuna yönelik pompalı tüfekli saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti. 80 yaşındaki zanlı gözaltına alındı. Şüphelinin, mahallede eşiyle ilgili dedikodu yaptıkları iddia iddiasıyla 2 kişiyi öldürdüğü iddia edildi.

Karısıyla ilgili dedikodu yaptığını iddia ettiği kuaför ve müşterisini öldürdü

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Yunus Emre Mahallesi’ndeki kuaför dükkanında yaşanan olayda, mahallede oturan Rıfat K. (80), eşi hakkında dedikodu yaptığını öğrendiği kuaför Necmi Arslan’ın işyerine gitti.

Burada Arslan ve müşterilerden İsmail Erden ile tartışan Rıfak K. beraberinde getirdiği av tüfeğiyle ateş açtı. Saldırgan olay yerinden kaçarken, Arslan ve Erden saçmaların isabet etmesiyle kanlar içerisinde yere yığıldı.

İhbar üzerine gelen polis ve sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde kuaför Necmi Arslan ve müşteri İsmail Arslan’ın hayatını kaybettiği belirlendi. İki arkadaşın cenazeleri, savcılık incelemesinin ardından otopsi işlemleri için hastane morguna kaldırıldı.

karisiyla-ilgili-dedikodu-yaptigini-iddia-ettigi-kuafor-ve-musterisini-oldurdu.jpg

Olaydan sonra kaçan Rıfat K. ise polis ekiplerince kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Sağlık kontrolünden geçirilen Rıfat K., işlemleri için Kütahya Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, 2 kişiyi eşi hakkında konuşup mahallede dedikodu yaptıklarını öğrendiği için vurduğunu söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.