Kastamonu Belediyesi yardım başvurusu 2023

Kastamonu Belediyesi, sosyal ve ekonomik yönden desteklenmesi gereken vatandaşlara belirli yardımlarda bulunuyor. Peki nedir bu yardımlar? Başvuruları nasıl yapılır? İşte ayrıntılar.

Kastamonu Belediyesi yardım başvurusu 2023

Kastamonu Belediyesi, ayni yardımların yanı sıra nakit desteği ile de vatandaşlara yardımcı olabilmek için farklı hizmetler geliştiriyor.

KASTAMONU BELEDİYESİ YARDIMLARI NELER?

Kastamonu Belediyesi tarafından yardıma muhtaç vatandaşlara verilen sosyal desteklerde genel başlıklar şu şekilde;

Giyecek

Yiyecek

kırtasiye ürünleri

Yakacak odun veya kömür

Ev eşyası

Hasta veya çocuk bezi

Tıbbi araç – gereç, ilaçlar, protez veya ortez, koltuk değneği, tekerlekli sandalye…

KASTAMONU BELEDİYESİ YARDIM BAŞVURUSU

Kastamonu Belediyesi tarafından verilen yardımlardan gerekli görülmesi durumunda tüm muhtaç vatandaşlar yararlanabilmekte, ancak ayni yardımlar söz konusu olduğunda yaşlılara, engelli bireylere, çocuklara ve kimsesizlere öncelik tanınmaktadır.

Belediyeye şahsen giderek yardım talebinde bulunan kişiler için durumlarının değerlendirilmesini sağlayacak bir form bulunmakta, formda gelir düzeyine ve güncel hane halkına dair bazı bilgiler sorgulanmaktadır.

KASTAMONU BELEDİYESİ GIDA YARDIMI BAŞVURUSU

Belediye’ye başvuruda bulunan adresleri ziyaret edilerek hane şartları incelenmekte, bu doğrultuda tek seferlik veya düzenli olarak erzak kolisi ya da düzenli taze yemek dağıtımı şeklinde gıda yardımı yapılıyor.

Tek seferlik yapılan erzak yardımı Ramazan Ayında ve Kurban Bayramından önce ihtiyaç sahibi ailelerin evine ulaştırılmak. Düzenli yardıma ihtiyaç duyan ailelere verilen gıda yardımı ise her ay düzenli olarak yapılıyor.

Kastamonu Belediyesi yardım başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, duyuruları belediyenin resmi internet adresinden takip edebilir.

KASTAMONU BELEDİYESİ İNTERNET ADRESİ İÇİN TIKLAYIN

KASTAMONU BELEDİYESİ ERZAK YARDIMI BAŞVURUSU

Kastamonu Belediyesi erzak yardımlarına başvurmak isteyen vatandaşlar, e-Devlet üzerinden başvuru yapabiliyorlar.

KASTAMONU BELEDİYESİ E-DEVLET ERZAK BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

KASTAMONU BELEDİYESİ SOSYAL YARDIM KARTI BAŞVURUSU

Kastamonu Belediyesi yardım kolisi vermek yerine sosyal yardım kartı veriyor ve dar gelirli aileler istedikleri marketten alışveriş yapabiliyor.

Başvurular, Alo 153 hattı aracılığıyla yapılabiliyor.

Haber Dairesi (Kastamonu Haber)

Kastamonu Belediyesi giyecek yardımı başvurusu, Kastamonu Belediyesi gıda yardımı başvurusu, Kastamonu Belediyesi Kırtasiye yardımı başvurusu, Kastamonu Belediyesi yakacak yardımı başvurusu, Kastamonu Belediyesi kömür yardımı başvurusu, Kastamonu Belediyesi tekerlekli sandalye başvurusu, Kastamonu Belediyesi burs başvurusu gibi aramaların sonuçlarına bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.