Katliam gibi kazada TIR sürücüsünün ifadesi ortaya çıktı!

İstanbul Bakırköy'de dorsesi devrilerek 4 kişinin ölümüne neden olan TIR şoförü emniyetteki ifadesine, "Tabelalara dikkat etmedim. Çok pişmanım" diyerek kendini savundu.

Katliam gibi kazada TIR sürücüsünün ifadesi ortaya çıktı!

Bakırköy'de 4 kişinin can vermesine neden olan kazadaki TIR şoförünün ilk ifadesi ortaya çıktı.

Bakırköy Rauf Orbay Caddesi'nde meydana gelen kazada Mehmet F.'nin kullandığı kağıt malzeme yüklü TIR, Marmaray üst geçidine çarparak bir otomobilin üzerine devrildi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Otomobilde sıkışan sürücü Recep Aytekin (45) ile Sultan Aytekin (44), Güler Rukiye Aytekin (67) ve Merve Aytekin (16) hayatını kaybetti.

katliam-gibi-kazada-tir-surucusunun-ifadesi-ortaya-cikti.jpg

"YÜKSEKLİĞİ TAHMİN EDEMEDİM"

Ekipler tarafından gözaltına alına TIR sürücüsü Mehmet F. emniyetteki işlemlerinin ardından bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. TIR sürücüsü Mehmet F. emniyete verdiği ifadesinde, "Tabelalara dikkat etmedim. Hiçbir şey görmedim ve yüksekliği de tahmin edemedim. Her şey bir anda oldu. TIR devrildi. Çok üzgünüm. Çok pişmanım" dediği öğrenildi.

katliam-gibi-kazada-tir-surucusunun-ifadesi-ortaya-cikti-001.jpg

2019'DA DA AYNI KÖPRÜYE ÇARPMIŞ

Geçidin 4 metre yükseklikte olduğunu gösteren tabelalara rağmen, "Dikkat düşük köprü, yüksek araçlar sağdan çıkınız" şeklindeki yönlendirmeye uymayan şoförün kazaya yol açtığı belirlendi. Kazaya karışan TIR’ın 23 Nisan 2019'da aynı köprüye çarparak devrildiği ortaya çıktı.

katliam-gibi-kazada-tir-surucusunun-ifadesi-ortaya-cikti-002.jpg

KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI

4 kişilik ailenin hayatını kaybettiği kaza ile ilgili yeni kamera görüntüleri ortaya çıktı. Kazadan önce TIR’ın kamera açısından geçtikten hemen sonrada köprüye çarpıp, sürücüsünün araç içerisinden çıktığı görülüyor

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.