Kayseri Melikgazi Belediyesi personel alımı 2024

Kayseri Melikgazi Belediyesi, çok sayıda işçi alımı için ilana çıktı. Daimi ve geçici işçi kadroları için başvurular online olarak alınacak. İşte Melikgazi Belediyesi iş başvurusu 2024 ayrıntıları.

Kayseri Melikgazi Belediyesi personel alımı 2024

Melikgazi Belediyesi Tem. İhmad. Tic. Ve San. İşl. A.Ş. 100 daimi, 100 geçici (5 ay 17 gün) işçi alım ilanı yayınladı.

2024 MELİKGAZİ BELEDİYESİ İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Adaylarda aranan şartlar şunlar;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak. Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak. Kamu haklarından mahrum bulunmamak. 20 yaşını doldurmuş 50 yaşını aşmamış olmak.

657 sayılı Kanunun 48'inci maddesinin birinci fikrasının (A) bendinin (5) numaralı alt bendinde belirtilen suçlarından mahkum olmamak (Türk Ceza Kanununun 53'üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar,

Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.) şartı aranır.

Görevin özelliğine göre eğitim, yaş, tecrübe gibi özel şartları taşımak. Talep edilen meslek ile ilgili belgelere sahip olmak. Fiili olarak yapılacak işin alanında tecrubeli olmak. Başvuru tarihi itibari ile son bir yıl Kayseri il sınırları içerisinde ikamet etmek. En az ilkokul mezunu olmak.

kayseri-melikgazi-belediyesi-personel-alimi-2024.jpeg

Başvuru evrakları üzerinden yapılan inceleme sonucunda başvurusu olumlu sonuçlanan adaydan görevini sürekli yapmasına engel olabilecek, vücut sakatlığı ve özrü bulunmadığını gösterir Sağlık Raporu istenecektir.

Arşiv ve Güvenlik soruşturmasının olumlu sonuçlanması. (İşyerindeki işleyiş ihtiyacına göre Arşiv ve Güvenlik soruşturma sonucunun geç gelmesi ihtimali üzerine sonuç gelmeden iş başı yaptırılabilir ancak ilgili soruşturma olumsuz sonuç ile sonuçlanır ise herhangi bir tazminat ödenmeden, iş akdi sonlandırılacaktır.) Emekli olmamak.

KAYSERİ MELİKGAZİ BELEDİYESİ İŞ BAŞVURUSU 2024

Melikgazi Belediyesi bünyesinde görevlendirilmek üzere alım yapılacak işçi kadrosuna başvurmak isteyen adaylar, başvurularını 19-22 Nisan tarihleri arasında aşağıdaki linkten yapabilecek.

MELİKGAZİ BELEDİYESİ İŞ BAŞVURU FORMU 2024 VE DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum