Koca dehşeti! Uzaklaştırma kararı biten adam eşini bıçaklayıp öldürdü

Bursa’da yaşayan ve uzaklaştırma kararı 11 gün önce biten Mustafa Ali Ayda (34), 4 çocuğunun annesi eşi Burcu Ayda’nın (32) evini bastı. Kadını sol göğsünden bıçaklayarak öldüren koca kayıplara karıştı.

Koca dehşeti! Uzaklaştırma kararı biten adam eşini bıçaklayıp öldürdü

Olay, Yıldırım ilçesi Değirmenönü Mahallesi 1. Oylat Sokak’ta bulunan 5 katlı apartmanın son katında yaşandı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; hakkındaki 2 aylık uzaklaştırma kararı 11 gün önce biten Mustafa Ali Ayda, 4 çocuk annesi eşi Burcu Ayda’nın yaşadığı eve geldi.

Kapıyı açan Burcu Ayda’ya bir anda saldıran Mustafa Ali Ayda, yanında bulunan bıçakla eşini sol göğsünden bıçaklayarak kaçtı.

HASTANEDE ÖLDÜ

Burcu Ayda’nın ve çocuklarının çığlıklarını duyarak yardıma koşan komşuları, kadını kapının girişinde kanlar içinde yatarken gördü. Komşularının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

koca-dehseti-uzaklastirma-karari-biten-adam-esini-bicaklayip-oldurdu.jpg

Sağlık ekiplerince olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Ayda, ağır yaralı olarak Kestel Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay yerinde geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri ise incelemede bulundu.

Tedavi altına alınan Burcu Ayda burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Polis ekipleri olay yerinden kaçan Mehmet Ali Ayda’yı yakalamak için çalışma başlattı.

ŞÜPHELİ YAKALANDI

Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği katil zanlısını yakalamak için bölgede çalışmalara başladı. Güvenlik kameralarını didik didik inceleyen polis ekipleri, şüphelinin bir fırının depo kısmında saklandığını fark etti.

Düğmeye basan ekipler, şüpheliyi depoda yakaladı. İşlemleri devam eden katil zanlısı ilk ifadesinde, ‘Tartıştık, daha sonra kendime hakim olamadım’ dediği öğrenildi.

Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

koca-dehseti-uzaklastirma-karari-biten-adam-esini-bicaklayip-oldurdu-003.jpg

Kaynak:İHA / DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.