Konya’dan oto yedek parçası almak için gitti, silahlı saldırıda öldü

Konya yaşayan ve otomobil yedek parça işi yapan bir kişi, oto yedek parçası almak için gittiği Gaziantep Şahinbey’de silahlı saldırıya uğradı. Mahmud El Hatim, hastanede hayatını kaybetti. Polis şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Konya’dan oto yedek parçası almak için gitti, silahlı saldırıda öldü

Konya'dan oto yedek parçası almak için gittiği Gaziantep'te silahlı saldırıya uğradı, hastanede hayatını kaybetti.

Gaziantep Haber: İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Şahinbey ilçesi Yeditepe Mahallesi'nde yaşanan olayda, otomobil yedek parça işi yapan ve yedek parça almak için sık sık Konya'dan Gaziantep'e giden yabancı uyruklu Mahmud El Hatim (33), Gaziantep'te kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

SİLAHLI SALDIRIDA AĞIR YARALANDI

Mahmud El Hatim, saldırıda ağır yaralandı. Saldırı sonrası çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. El Hatim, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla 25 Aralık Devlet Hastanesine kaldırıldı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Evli ve 4 çocuk babası Mahmud El Hatim, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Mahmud El Hatim'in cansız bedeni, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda yapılan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Cenazenin Konya'da defnedileceği öğrenildi.

konyadan-oto-yedek-parcasi-almak-icin-gitti-silahli-saldirida-oldu.jpg

KATİL ZANLISI YA DA ZANLILARINI YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Yaşanan olayın ardından kaçan katil zanlısı ya da zanlılarını yakalamak için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

konyadan-oto-yedek-parcasi-almak-icin-gitti-silahli-saldirida-oldu-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.