Konyalı öğrencinin evine giren rektör gördüğü karşısında şaştı kaldı

Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, ara sınavlar öncesinde öğrencilerin evlerine çat kapı ziyaretlerde bulunuyor. Konyalı bir öğrencinin de aralarında bulunduğu eve giren Turabi, evin temizliğini görünce "Bal dök yala" dedi.

Konyalı öğrencinin evine giren rektör gördüğü karşısında şaştı kaldı

Amasya’nın Taşova ilçesinde bulunan meslek yüksekokullarında temaslarda bulunan Rektör Prof. Dr. Ahmet Hakkı Turabi, Taşova MYO'da eğitim gören Raylı Sistemler Elektrik ve Elektronik Programı 2. sınıf öğrencileri, Konyalı Şerafettin Değirmenci ve Niğdeli Yusuf Özden'i kaldıkları evlerinde çat kapı ziyaret etti.

“BAL DÖK YALA, O KADAR TEMİZ”

Yusuf Özden’in annesiyle telefon görüşmesi yapan Rektör Turabi, “Onlar sizin yavrunuz. Ama bizim de şu an emanet evlatlarımız. Gözünüz arkada kalmasın. Evleri tertemiz. Haberiniz olsun. Bal dök yala, o kadar temiz. Cennet sizlerin ayakları altında ne yaparsak yapalım. Analarımızın hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Oğlunuz doğru yerde” diye konuştu.

konyali-ogrencinin-evine-giren-rektor-gordugu-karsisinda-sasti-kaldi.jpg

Ziyarette rektör yardımcıları Prof. Dr. Murat Kurt ve Prof. Dr. Mehmet Kızılkaya, genel sekreter Osman Akbaş ile yüksekokul müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ercan Şahin de yer aldı.

konyali-ogrencinin-evine-giren-rektor-gordugu-karsisinda-sasti-kaldi-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum