Korkutan yangın! 1 yaşındaki Masal öldü, anne ve oğlu yaralandı

Denizli’de bir apartın bodrum katında elektrikli battaniye yangına neden oldu. İtfaiye ekiplerince söndürülen yangında 1 yaşındaki Masal Yıldırım öldü, anne Sinem Yıldırım (21) ile oğlu Serhat Can Yıldırım (3) ağır yaralandı.

Korkutan yangın! 1 yaşındaki Masal öldü, anne ve oğlu yaralandı

Yangın, Kınıklı Mahallesi 6001 Sokak'taki 3 katlı apartın bodrum katında çıktı.

Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Sinem Yıldırım (21), çocukları Masal (1) ve Serhat Can Yıldırım (3) ile apartta bulunduğu sırada, çıkan yangını farketti.

Yangın kısa sürede yayılırken Sinem Yıldırım, Serhat Can’ı yanına aldıktan sonra diğer odadaki Masal’ı da kurtarmak istedi. Ancak odayı saran alevlerden içeriye giremedi. Anne-oğul vatandaşların yardımıyla dışarı çıkarıldı.

korkutan-yangin-1-yasindaki-masal-oldu-anne-ve-oglu-yaralandi.jpg

1 YAŞINDAKİ MASAL CAN VERDİ

Olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yangını söndürürken, sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalede Masal’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Yangında ağır yaralandıkları belirlenen anne-oğul ise ambulansla Denizli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Anne-oğulun vücutlarında üçüncü derece yanık olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi.

Ekiplerin yaptığı ilk incelemede yangının elektrikli battaniyeden çıktığı tespit edildi. Masal’ın cenazesi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

korkutan-yangin-1-yasindaki-masal-oldu-anne-ve-oglu-yaralandi-001.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.