Kurban Bayramı öncesi tepki çeken görüntü! Olayın aslı bakın ne çıktı

Mersin'de bir çiftlik çalışanı, Kurban Bayramı öncesi ineğe içki şişesi içerisinde sıvı verip, görüntüleri paylaştı. Tepkiler büyüdü, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri soruşturma başlattı. İncelemede şişede verilen sıvının ilaç olduğu tespit edildi.

Kurban Bayramı öncesi tepki çeken görüntü! Olayın aslı bakın ne çıktı

Mersin Haber: Demirören Haber Ajansı’nda (DHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Tarsus ilçesindeki bir çiftlikte çalışan ismi açıklanmayan kişi, ineğe içki şişesi içerisinde sıvı verdiği görüntüleri sosyal medya hesabında paylaştı.

Bu kişi, paylaşımının altına 'İçerim kime ne, sarhoşum sana ne' sözlerinin geçtiği bir şarkıya da yer verdi.

Sosyal medyada ineğe içki içirildiğinin öne sürülmesi üzerine Kurban Bayramı öncesi kısa sürede yayılan görüntüler, yoğun tepki çekti.

Tepkiler sonrası, Tarsus İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Ekipler, görüntülerin kaydedildiği çiftlikte incelemelerde bulundu. Yapılan incelemede, içki şişesinde hayvansal ilaçlar hazırlandığı saptandı. Hazırlanan ilaçların yine içki şişeleriyle hayvanlara verildiği belirtildi. Bu tespitler üzerine cezai işlem uygulanmadı.

kurban-bayrami-oncesi-tepki-ceken-goruntu-olayin-asli-bakin-ne-cikti.jpg

TEPKİLER ÜZERİNE YENİ VİEDO

Görüntüdeki çiftlik çalışanı, yanlış anlaşıldığını anlatan yeni bir görüntü yayınladı. Görüntülerde ineğe verdiği ilacı hazırlayan ve içki şişesine dolduran çalışan, plastik şişenin hayvanın ağzında ezildiğini, bu nedenle ilacı cam şişede verdiklerini söyledi.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.