Motosiklet hırsızını streç filme sardı

Kasımpaşa’da bir genç motosikletini ikinci kez çalmaya çalışan hırsızı kıskıvrak yakaladı. Hırsız kaçmaya çalışınca ise onu ayaktan boynuna kadar streç filmle sardı.

Motosiklet hırsızını streç filme sardı

İhlas Haber Ajansı'nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Beyoğlu Kasımpaşa Yahya Kahya Mahallesi’nde yaşanan olayda, yaşı küçük olan bir şahıs semtte Caner B.'ye (16) ait motosikleti çaldı.

Genç kameralardan hırsızı tespit etti ancak yakalayamadı. Aradan bir süre geçtikten sonra aynı hırsız semtte Caner B.'ye ait diğer yeni bir motosikleti tekrar gözüne kestirdi.

HIRSIZI STREÇ FİLMLE SARDI

Hırsız tam motosikleti çalacağı esnada Caner B.'ye yakalandı. Hırsız kaçmaya çalışınca onu yakalayan genç, elindeki streç filmle onu ayaktan boynuna kadar sardı. Ardından da hırsıza streç kutusuyla birkaç kez vurdu. Genç tüm bu yaşanan akıl almaz olayı cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

POLİS HIRSIZI GÖZALTINA ALDI

Olayın ardından Caner B., motosikletini çalan hırsızı teslim etmek için polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, hırsızı gözaltına alarak emniyete götürdü.

Emniyette ifadesi alınarak adli işlemleri yapılan hırsızlık zanlısı, savcılık talimatıyla kaldığı çocuk yurduna teslim edildi. Caner B.'nin ilk çalınan motosikletin ise izine rastlanılamadı.

motosiklet-hirsizini-strec-filme-sardi.jpg

motosiklet-hirsizini-strec-filme-sardi-001.jpg

motosiklet-hirsizini-strec-filme-sardi-002.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.