Park yeri kavgası cinayetle sonuçlandı

Gaziantep’te iki grup arasında araç park yeri nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında, Nurettin Kılıçparlar ile bir kişi yaralandı. Kılıçparlar, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Park yeri kavgası cinayetle sonuçlandı

Gaziantep'in Nizip ilçesinde iki grup arasında araç park yeri nedeniyle çıkan kavgada bıçaklanan 20 yaşındaki genç, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Nizip ilçesinde bir parkta meydana gelen olayda, iki grup arasında araç park yeri nedeniyle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında, Nurettin Kılıçparlar ile ismi öğrenilemeyen bir şahıs daha yaralandı. Olay sonrası çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

park-yeri-kavgasi-cinayetle-sonuclandi.png

Yaralanan 2 kişi, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Nizip Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Nurettin Kılıçparlar, sevk edildiği özel hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kılıçparlar'ın cenazesi, Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda tamamlanan işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Kılıçparlar'ın cenazesinin Karkamış ilçesi Gevence Mahallesi'nde defnedileceği öğrenildi.

Olayla ilgili 2 zanlının gözaltına alındığı ve zanlıların işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

park-yeri-kavgasi-cinayetle-sonuclandi-001.png

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.