Restoranda köfte az pişti kavgası

İstanbul’da bir AVM'de hamburger siparişi veren genç kız, köftenin pişmediğini söyleyerek değiştirmek istedi. İddiaya göre restoran personeli bu talebi reddedip argo kelime kullanınca, genç kızın arkadaşları restoran çalışanını tekme tokat dövdü.

Restoranda köfte az pişti kavgası

Restoranda köfte kavgası kameraya böyle yansıdı. İhlas Haber Ajansında (İHA) yer alan habere göre olay geçtiğimiz Pazar günü Esenyurt’ta Anpa Gross isimli AVM de yaşandı. İddiaya göre, bir restorandan hamburger sipariş eden genç kız, köftenin pişmediğini iddia ederek hamburgeri iade etmek istedi.

Bu durumu müdürüne soran personel ise, hamburgeri değiştiremeyeceklerini söyledi. Duruma sinirlenen genç kız ile çalışan arasında tartışma yaşandı. Sözlü tartışma esnasında iddiaya göre çalışan personel genç kıza argo cevap verince ortalık karıştı.

restoranda-kofte-az-pisti-kavgasi-001.jpg

Genç kızın alışveriş merkezinde bulunan arkadaşları, personeli tekme tokat dövmeye başladı. Olayın büyümesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. İki taraf birbirinden şikayetçi olarak polis merkezine götürüldü.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.