Taciz ettiği kadının evine giden gencin başına gelmeyen kalmadı

Kütahya’da sosyal medyadan taciz edip küfür ettiği kadın tarafından eve çağrılan 24 yaşındaki Ahmet D., işkence gördü. 1’i kadın 4 kişi tarafından kadın elbisesi giydirilen genç hem darp edildi hem de oynatıldı.

Taciz ettiği kadının evine giden gencin başına gelmeyen kalmadı

Olay, Kütahya'da yaşandı.

İhlas Haber Ajansı’nda (İHA) yer alan haberdeki iddiaya göre; Ahmet D. (24), sosyal medya üzerinden Berna K. isimli kadını taciz edip genç kadınla küfürleşti. Bunun üzerine Berna K., Ahmet D.’yi ‘Senden özür dileyeceğim gel buluşalım’ diyerek bir eve çağırdı.

EVE GİTTİ, İŞKENCE GÖRDÜ

Berna K.’ye güvenen Ahmet D., eve gittiğinde genç kadının yanı sıra akrabaları H.Y. ve ismini bilmediği 2 erkek şahısla karşılaştı. Ahmet D.’yi önce döven 3 şahıs, ardından gence kadın iç çamaşırı giydirip fotoğrafını çekti. Bununla da yetinmeyen şüpheliler, Ahmet D.’ye kadın elbisesi giydirip oynatarak bu anları da saniye saniye cep telefonuna kaydetti.

O sırada bir kişinin, ‘Kız kardeşime canlı yayında yürüyen bir kişi’ dediği, B.K.’nin de ‘Özür dilerim Berna de’ diyerek Ahmet D.’ye talimat verdiği duyuldu.

Görüntülerin sosyal medyada yayınlanması üzerine Ahmet D. polise giderek şikayetçi oldu. Gözaltına alınan 4 kişi, emniyetteki ifadelerinin ardından çıkartıldıkları mahkemece yurt dışı çıkış yasağı ile serbest bırakıldı.

Ahmet D. daha sonra Adana'ya gelerek çalışmaya başladı.

taciz-ettigi-kadinin-evine-giden-gencin-basina-gelmeyen-kalmadi.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.