Tahsin Babaş kimdir? AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayının hayatı

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş’ın hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler araştırılıyor. Peki, Tahsin Babaş kimdir, kaç yaşında, hangi görevlerde bulundu? Cevaplar haberimizde…

Tahsin Babaş kimdir? AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayının hayatı

Tahsin Babaş, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’nin Kastamonu Belediye Başkan Adayı oldu.

TAHSİN BABAŞ KİMDİR, HAYATI?

1967 yılında Kastamonu'da doğan Tahsin Babaş, ilkokuldan başlayarak eğitim hayatını memleketi Kastamonu'da tamamlamıştır. Gazipaşa İlkokulu, Merkez Ortaokulu ve Kastamonu Teknik Lisesi'nde öğrenim görmüştür.

EĞİTİM HAYATI VE UZMANLIK ALANI

Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Programlar Mahalli İdareler Bölümü'nde ön lisans eğitimine başlayan Babaş, ardından Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olmuştur. Bu eğitimiyle, mahalli idareler konusunda uzmanlık kazanmıştır.

KARİYERİNDEKİ BAŞARILAR VE GÖREVLERİ

Tahsin Babaş, 1989 yılında Kastamonu Belediyesi'nde memuriyet hayatına başlamış ve 1994-1999 yılları arasında Kastamonu Belediyesi Su Şebeke Şefi olarak görev yapmıştır. 1999 yılında KASKİ Müdürlüğü'ne atanarak görevine devam etmiş ve bu süreçte 2009 yılına kadar başarılı bir performans sergilemiştir. 2009 yılında KASKİ Müdürlüğü'ne ek olarak Fen İşleri Müdürlüğü görevini de üstlenen Babaş, 2013 yılına kadar bu iki görevi bir arada sürdürmüştür.

tahsin-babas-kimdir-ak-parti-kastamonu-belediye-baskan-adayinin-hayati-ve-kariyeri.jpg

EĞİTİM VE PROJELERLE DOLU BİR KARİYER

Tahsin Babaş, çeşitli eğitim programlarına katılarak önemli projelere imza atmıştır. Bu projeler arasında içme suyu şebeke yapım projeleri, kanalizasyon şebeke yapım projeleri, yağmur suyu şebeke yapım projeleri, çeşitli arıtma tesisleri, baraj yapıları ve şehir düzenleme projeleri bulunmaktadır.

BELEDİYE BAŞKANLIĞI DÖNEMİ VE ÖDÜLLER

2014 yerel seçimlerinde AK Parti'nin adayı olarak Kastamonu Belediye Başkanlığı'na seçilen Babaş, bu dönemde hayata geçirdiği projelerle çeşitli alanlarda ödüller almıştır. Belediye başkanlığı döneminde başarıyla yürüttüğü içme suyu ve kanalizasyon altyapısı projeleri, Kastamonu'nun çeşitli bölgelerine kazandırdığı parklar ve şehir düzenleme çalışmaları ile dikkat çekmektedir.

tahsin-babas-kimdir-ak-parti-kastamonu-belediye-baskan-adayinin-hayati-ve-kariyeri-002.jpg

AİLE HAYATI

Evli ve bir çocuk babası olan Tahsin Babaş, ailesiyle birlikte Kastamonu'nun yerel kalkınması ve refahı için çalışmaya devam etmektedir.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.