2023'te YouTube İzleme Saati Satın Almak İçin En İyi Siteler (Para Kazanmak İçin Güvenli)

YouTube izleme süresi çeşitli amaçlar için satın alınabilir. Bununla birlikte, temel amaç, YouTube geliri elde etmek ve YouTube Ortak Programı'na katılmaktır.

2023'te YouTube İzleme Saati Satın Almak İçin En İyi Siteler (Para Kazanmak İçin Güvenli)

YouTube izleme süresi çeşitli amaçlar için satın alınabilir. Bununla birlikte, temel amaç, YouTube geliri elde etmek ve YouTube Ortak Programı'na katılmaktır.

Aslında, YouTube izleme süresi satın alma işlemi, 2023 yılında daha önce hiç olmadığı kadar yaygın hale gelmektedir. Çünkü herkes YouTube'da para kazanmak istiyor, ancak Monetizasyon programına katılmak için gereken 4000 saatlik izleme süresini biriktirmek daha zor hale geliyor.

Sonuç olarak, birçok kişi YouTube izleme süresini satın alarak hızlı bir şekilde monetizasyon elde etmeye çalışıyor. Ancak, 2023 yılında birçok kişinin izleme süresi satın almaya çalıştığı için seçilebilecek çok sayıda şirket bulunmaktadır ve ne yazık ki hepsi güvenli değildir. Bazıları dolandırıcılık yapabilir, bazıları bir YouTube kanalına zarar verebilir ve bazıları da hizmeti sunamayabilir.

Bu nedenle, bu yazıda, YouTube kanalınız için 2023 yılı itibarıyla en iyi ve en güvenli izleme süresi satın alabileceğiniz 10 web sitesine göz atacağız. Bu web siteleri, 4000 saatlik hedefe ulaştığınızda güvenli bir şekilde monetizasyon yapmanıza olanak sağlayacaktır. Haydi başlayalım!

En İyi ve En Güvenli 10 YouTube İzlenme Süresi Sitesi

1.      LenosTube (www.lenostube.com/en)

 

4000 izleme saati ve 1000 abone satın almak isterseniz LenosTube, en iyi seçenektir. Peki, bunun listemizde birinci sırada yer almasının sebebi ne? Birincisi, yaklaşımları daha kullanıcı dostudur ve çıktıları mükemmeldir. Gerçek şu ki, sadece kanal/video bağlantısını göndermeniz yeterli olacak ve Lenos gerisini halledecek. Her zamanki gibi, LenosTube sözünü yerine getirme konusunda taahhüt sahibidir ve size doğru sayıda YouTube izleme saati sunma sözünü yerine getirecektir.

Ayrıca, LenosTube'ın paketlerinin organik olduğunu belirtmek de önemlidir, bu yüzden bu şirket birinci sıraya yerleşmektedir. LenosTube organik ve gerçek bir YouTube pazarlama işletmesi olduğu için onlardan izleme süresi satın almak sadece işe yaramakla kalmaz, aynı zamanda kanalınız için güvenli bir şekilde YouTube'da para kazanmanızı da sağlar.

Üstelik, hizmetleriyle birlikte birçok görüntüleme elde edersiniz. İzleme sürenizi sadece 2.000 görüntülemeyle almayı seçebileceğiniz gibi, promosyon kampanyası sırasında 30.000 görüntüleme kadar almanız da mümkündür.

LenosTube ile izleme süresi nasıl satın alınır?

Varsayalım, YouTube ortaklık programına katılmak ve para kazanmaya başlamak için 4000 izleme saatinizi tamamlamak istiyorsunuz. Bu süreç, diğer tedarikçilerden daha basit bir şekilde LenosTube ile gerçekleştirilebilir. Yapmanız gereken tek şey, kanalınızın URL'sini göndermek ve bu şirket geri kalan her şeyi yapacaktır.

Ayrıca, doğal olarak izleme süresi eklerler, bu biraz zaman alabilir ancak en azından güvenlidir.

Ayrıca, uzun metrajlı filmler sağlamanız veya karmaşık bilgiler sağlamanız gerekmez çünkü Lenos bu tür şeyleri talep etmez.

Video uzunluğu ve kanalınızın türü fark etmez, tek önemli nokta içeriğin orijinal olmasıdır.

Aslında, tek gereklilikleri, içeriğinizin (kanalınızdaki videolar) diğer insanlardan alınmamış yani benzersiz olmasıdır. Aksi takdirde, 4000 saat izleme süresine ulaşsanız bile, YouTube içeriğinizi çoğaltılmış veya telif hakkı ihlali olduğu gerekçesiyle reddedebilir.

Sonuçlar ve Değerlendirmeler

Binlerce müşteriye hizmet verdikten sonra, sonuçlarının veya çıktılarının %100 verimli olduğunu gururla belirtebilirler. Buna ilave olarak, bu kişiler arasında herhangi bir şikayet veya diğer endişe bulunmamaktadır ve genellikle hizmetlerini satın aldıktan sonra tekrar müşteri olmaktadırlar.

LenosTube'nin izlenme süresi fiyatları

Hizmetlerinin kalitesi göz önünde bulundurulduğunda, fiyatlar makul ve hak edilen düzeydedir. Ayrıca, izlenme süresi satın alıyorsanız, tek bir paket içinde abone satın alma seçeneğiniz de bulunmaktadır, böylece 4000 saatlik izlenme süresini bir arada alabilirsiniz.

İşte temel paketler ve fiyatları:

● Sadece 299 ABD doları karşılığında 4000 izlenme saati ve 1000 abone elde edebilirsiniz.

● Sadece 229 ABD doları karşılığında 4000 izlenme saati alabilirsiniz.

● 199 ABD doları karşılığında 3000 izlenme saati elde edersiniz.

● Sadece 149 ABD doları karşılığında 2000 izlenme saati.

● Ve daha küçük bir paket olan 1000 izlenme saati için 89 ABD doları.

Son olarak, ücretsiz bir bonus olarak, kanalınız ve videolarınızla ilgili SEO içerik yazma ve makale gönderme hizmeti sunulmaktadır. Bu, kanalınızı sürekli pazarlamanıza ve uzun vadede önemli miktarda para tasarruf etmenize olanak tanır.

Müşteri Desteği

Müşteri hizmetleri tatmin edici düzeydedir. Hiçbir şey harcamadan da bunu denetleyebilirsiniz. Sizin tüm sorularınıza nasıl yanıt verdiklerini veya kanalınızın izlenme süresi satın almak için uygun olup olmadığını sorgulayabilirsiniz. Yardımları pek hızlı değildir - genellikle yanıt almak için 12 saat beklemeniz gerekebilir - ancak en azından sorularınıza hazır yanıtlara sahip bir makine değil de bilgili birinin cevap verdiği izlenimini alırsınız.

Sıfır Risk?

Son olarak, benzer hizmetlerin aksine, LenosTube'un riski olmayan bir çalışma yöntemi vardır ve tüm hizmetleri organiktir ve insan eliyle veya gerçek insanlar tarafından yapılan promosyonlar yoluyla gerçekleştirilir.

 LenosTube Resmi sitesi burada

2. YouTube4000Hours (youtube4000hours.com )

Daha iyi bir izlenme süresi satın alabileceğiniz bir yer var mı "YouTube 4000 Hours" dan? Belki de, ama bu şirket ne yaptığını biliyor ve eşsiz bir hizmet sunuyor. YouTube'da izlenme süresini ve abone artışını maksimize etmenin incelikleri iyi bilinir, ancak tam olarak buna odaklanan bir site olan YouTube4000Hours'un yardımıyla endişelenmenize gerek yok.

Yani, temel bir YouTube izlenme süresi hizmetinden daha spesifik bir şey istiyorsanız, YouTube4000Hours hizmeti en iyi seçeneğinizdir.

Bugüne kadar, YouTube4000Hours, Amerika Birleşik Devletleri'nden, birinci seviye ve İngilizce konuşan bir ülkeden izlenme süresi gönderme yeteneğine sahip tek hizmettir.

Ana dezavantajı daha pahalı olmasıdır; yine de üstün kalite ve ABD merkezli izlenme süresi her zaman daha pahalı olacaktır. Üstelik, başka avantajları da var.

YouTube4000Hours için İzlenme Süresi Oranları

Amerika Birleşik Devletleri hedef pazarı dikkate alındığında, fiyatları oldukça makuldir.

● Sadece 129 USD'ye 1000 saat YouTube izlenme süresi.

● Sadece 199 USD'ye 2000 saat YouTube izlenme süresi.

● 4000 saat YouTube izlenme süresi için 369 USD.

Yukarıda gördüğünüz gibi, daha yüksek bir izlenme süresi miktarı, saat başına düşen fiyatı düşürerek daha fazla tasarruf sağlar.

Müşteri Desteği

Ayrıca hızlı müşteri hizmeti sunmaktadırlar. Günde 8 saat boyunca aktif olan bir canlı sohbetleri bulunmakta ve ayrıca e-posta aracılığıyla da iletişim kurabilirsiniz. Yanıtlarını sadece iş saatleri içinde vermektedirler, bu nedenle hafta sonlarında yanıtlar için daha uzun süre beklemeniz veya hafta içi günlerde 20 saate kadar beklemeniz gerekebilir.

Diğer Avantajlar

İlk olarak, yüksek tutma oranına sahip izlenimler sağladıklarını iddia ediyorlar, bu da müşterilerinin kanallarının YouTube algoritması bunu algıladıkça büyümeye devam edeceği anlamına gelir.

Ayrıca, sunulan görüşler Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık ve Kanada gibi İngilizce konuşan ülkelerden seçilmiştir ve özellikle Amerika Birleşik Devletleri'ne odaklanmıştır. Bu ülkelerin YouTube görüntülemeleri, diğer ülkelerden daha fazla reklam geliri elde etmektedir.

Son olarak, kanalınızın SEO'suna yardımcı olacak yüksek kaliteli geri bağlantılar alacak ve hizmetleriyle ilgili kapsamlı bir rapor alacaksınız.

2023 yılında premium izlenme süresi sağlayıcısı olarak seçimimiz YouTube4000Hours. Daha pahalı, ancak daha yüksek kalitede. 

3. MediaMister (mediamister.com)

Sonra, yüksek kaliteli YouTube izlenme süresi satın alabileceğiniz bir diğer site olan MediaMister var. Bu site, birçok listede yer alan sosyal medya pazarlama hizmetlerinden biridir.

MediaMister uzun süredir faaliyet göstermektedir ve birçok insan tarafından kullanılmıştır. Eğer onlardan bir şey satın alırsanız, şirket size memnun olmayacağınızı garanti eder.

Ayrıca, MediaMister, hizmetlerini kullanan müşterilerin uzun bekleme süreleriyle rahatsız olmayacaklarını garanti eder.

Bunun yanı sıra, Facebook, Twitter ve Instagram gibi büyük sosyal medya platformlarında da tanıtım ürünlerini kapsarlar.

İzlenme süresi hizmetlerindeki tek dezavantajları, bir saat veya daha uzun süren bir video gerektirmeleridir. Aksi takdirde izlenme süresi sağlayamazlar. Ancak, bir saatten daha uzun süren videolarınız varsa, MediaMister, görüntü süresi için en hızlı ve en iyi seçenek olabilir.

ediaMister için İzlenme Süresi Ücretleri:

● 1000 YouTube izlenme saati için 99 USD.

● 2000 YouTube izlenme saati için 197 USD.

● 3000 YouTube izlenme saati için 295 USD.

● 4000 YouTube izlenme saati için 389 USD.

Müşteri Desteği

MediaMister, genellikle mevcut olan canlı sohbet yardımı sunar. Eğer mevcut değilse, sorunuz ilgili birime iletilir ve e-posta yoluyla bilgilendirilirsiniz. MediaMister yardım hizmeti, duruma özgü olmasa da hizmetlerini kullanırken hızlı yanıt süresi bekleyebilirsiniz.

Diğer Hizmetler

MediaMister, yalnızca YouTube izleme süresi için değil, aynı zamanda çeşitli diğer sosyal medya pazarlama hizmetleriyle de tanınır. Aslında, web sitelerinde Instagram, Twitter, TikTok ve diğer platformlar için çözümler bulabilirsiniz.

Bu nedenle, 2023 yılında YouTube izleme süresi satın almak için en iyi üç siteyi inceledik. Şimdi, önceki üçü sizi tatmin etmediyse değerlendirilmeye değer diğer seçeneklere devam edelim.

4. YouTubeMarket

YouTubeMarket, 2014 yılında kurulmuş ve birinci sınıf YouTube hizmetlerinin geniş bir yelpazesini sunma konusunda uzmanlaşmış mükemmel bir yerdir.

Kaliteye ve müşteri memnuniyetine verdikleri önem sayesinde sektörde güvenilir bir itibar elde etmişlerdir.

Web sitelerinde YouTube izleme süresi satın alabileceğiniz gibi, bundan daha fazlasını da bulabilirsiniz.

YouTube görüntülemelerini artırmaktan abone sayısını artırmaya kadar tüm ihtiyaçlara yönelik ideal çözümleri sunmaktadırlar.

$2.79 karşılığında 500 YouTube görüntülemesi, $27.99 karşılığında 5,000 görüntüleme ve $79.49 karşılığında 20,000 görüntüleme satın alabilirsiniz. Ayrıca, YouTube varlığınızı artırmak için hizmetlerinden yararlanarak YouTube beğenisi satın alabilirsiniz. $1.29 karşılığında 50 YouTube beğenisi, $2.49 karşılığında 100 beğeni veya $11.99 karşılığında 500 beğeni seçebilirsiniz. Beğenileri, yeniden doldurma garantisiyle 24 saat içinde teslim ederler ve güvenli ödeme seçenekleri sunarlar.

Beğeniler, görüntülemeler, aboneler veya izleme süresi olsun, güvenilirlik ve profesyonellik odaklı birinci sınıf hizmetler sunma konusunda taahhütte bulunurlar. 256-bit SSL şifreleme ve güvenli ödeme seçenekleri sayesinde işlemlerinizin güvende olduğunu bilmeniz önemlidir. Müşteri memnuniyeti ekibinin önemlidir ve herhangi bir sorun olması durumunda yeniden doldurma sözü verirler. Sadece dikkate almanız gereken nokta, izleme sürenizi artırmak için botlar kullanıyor olabilecekleri olabilir.

5. QQTube

QQTube, sadece YouTube ile ilgili hizmetler sunan tanınmış bir üçüncü taraf hizmet sağlayıcısı olarak öne çıkar. QQTube, ücretsiz 1.000 YouTube görüntülemesi özelliği sayesinde korumasız üçüncü taraf hizmetlere para harcamaktan çekinen genç YouTuber'lar için dikkate değer bir alternatif sunmaktadır. Elbette 1.000 görüntüleme sizi para kazanmanız için yeterli olmayacaktır, ancak hizmetlerini anlamanıza yardımcı olurlar.

Platform, kullanımı kolay bir kontrol paneli sunarak gezinmeyi basit ve kullanışlı hale getirir. QQTube tarafından sunulan çeşitli tam YouTube görüntüleme paketleri bulunmaktadır ve her birinin farklı bir sipariş asgari ve teslimat süresi vardır.

Teknik sorunları ele almak için QQTube'da dahili bir bilet sistemi bulunur ve canlı sohbet desteği temel soruları yanıtlayabilir. QQTube'ın zaman zaman pazarlama için botlar kullandığı unutulmamalıdır, bu nedenle bu durum sizi endişelendiriyorsa hizmet açıklamalarını dikkatlice incelemeniz önerilir.

30 dakikalık videolar ve 1 saatlik videolar gibi farklı video uzunlukları için izleme süresi paketleri bulunmaktadır. Daha büyük bir fiyat karşılığında, herhangi bir video uzunluğu da kullanılabilir. 

6. AudienceGain

Sürekli değişen dijital dünyada, AudienceGain, TikTok ve YouTube yolculuğunuzu geliştirmek için özel olarak tasarlanmış bir dizi hizmet sunan önde gelen bir oyuncu olarak ortaya çıkmıştır. Sadece birkaç yıl önce başlatılmış olmalarına rağmen, hızla büyük bir müşteri portföyü oluşturmuşlar ve bu alandaki uzmanlık ve güvenilirliklerini kanıtlamışlardır. İngilizceleri mükemmel olmasa da, müşteri memnuniyetine olan bağlılıkları onları diğerlerinden ayırıyor. Ayrıca kaliteli YouTube izleme saatleri sağlıyorlar.

YouTube Hizmetleri: Kanalınızı Kolaylıkla Monetize Edin

● 4000 İzleme saati - 199 USD (%5 İndirim)

● YouTube Ortak Programı uygunluğu için ideal

● YouTube kanalı için güvenli

● 5 ila 15 dakika arasında değişen her biri 5 ila 15 videoya sahip kanallar için tasarlandı

● Personellerinden hızlı destek

AudienceGain, çevrimiçi varlığınızın tam potansiyelini ortaya çıkarmak için bir kapıdır. Hizmetlerinin çeşitliliği, TikTok ve YouTube yaratıcılarının benzersiz ihtiyaçlarına hitap eder ve kanallarını monetize etmelerine ve güvenilirlik sağlamalarına yardımcı olur.

Tek olumsuz yanı, bazı olumsuz çevrimiçi değerlendirmelerdir; insanlar izleme sürelerinin tamamlanması için çok uzun sürdüğünden şikayet etmektedirler.

7. TheYTLab

sunarak benzersiz bir satış stratejisi benimser. YouTube görüntüleme, izleme saatleri ve diğer YouTube hizmetleri satışında TheYTLab, hızlı ve uygun fiyatlı YouTube görüntülemeye odaklanmasıyla farklılık yaratır. Satın alınan görüntülemelerde anında başlangıç ​​size hemen sonuçlar görmenizi sağlar ve videolarınızı yeni seviyelere taşımanıza yardımcı olur. YouTube görüntülemelerini kanalınızın izleme süresini artırmak için kullanabilir veya ayrılmış YouTube izleme saatleri hizmetlerini kullanabilirsiniz.

TheYTLab, 2023 yılında uygun fiyatlarıyla öne çıkarak, parasını mümkün olduğunca uzatmaya çalışan bireyler için arzu edilen bir seçenek haline gelir. TheYTLab, piyasadaki en düşük fiyatlar arasında olan fiyatlar sunarak paranızın en iyi değerini almanızı garanti eder. Ayrıca, TheYTLab, müşteri gizliliğine yüksek önem vererek kişisel verilerinizin korunacağından endişe etmeden sipariş verebileceğiniz özel bir kontrol paneli sunar. Bu gizlilik düzeyi tamamen özel bir alışveriş deneyimi sağlar.

TheYTLab, YouTube hizmetleri konusunda çeşitli seçenekler sunar ve kanalınızı monetize etmek için izleme süresi sağlamaktan YouTube abonelikleri, beğenileri, yorumları ve daha fazlasına kadar geniş bir yelpazede hizmet sunar.

8. SocialWick

SocialWick, TikTok, Twitter, YouTube ve Instagram gibi platformlar için hizmetler sunan bir sosyal medya pazarlama şirketidir. YouTube izleme süresi hizmetleri pahalı olsa da, mükemmel şekilde çalıştığı konusunda garanti verirler. 

9. EazyViral

EazyViral, gelecek vaat eden içerik oluşturucuları etkileyecek bir dizi YouTube hizmeti sunan önde gelen bir oyuncu olarak parlıyor. AudienceGain'in ana şirketi olarak, hizmetleri uzmanlık ve güvenilirlik temelinde inşa edilmiştir. YouTube izleme süresine odaklanmalarının yanı sıra, YouTube görüntülemeleri, aboneleri ve daha fazlası için cazip seçenekler sunarlar. İzleme süresi hizmetleri ve paketleri şu anda AudienceGain ile tamamen aynıdır.

Sonuç

Yeni başlayanlar için YouTube'da 4000 izlenme saatinin tamamlanması zor bir görevdir. Dahası, birçok şanssız kişi için, bu, 9 ila 10 ay veya daha fazla bir sürede zor çalışma ve zaman gerektirebilir. Sonuç olarak, YouTube yaratıcılarının hızla 4000 saati aşmasına ve güvenli bir şekilde para kazanmasına yardımcı olan çeşitli faydaları ve değerleri olan çeşitli web sitelerini listeledik. Son olarak, YouTube izlenme süresi satın almanın, mucize beklemek veya aylarca mücadele etmek yerine tercih edilmesi gerektiğine inanıyoruz. Okuduğunuz için teşekkür ederiz! 

SSS

 

2023 yılında YouTube izlenme süresi satın almak yasal mıdır?

Evet, test edilmiş YouTube pazarlama stratejileri kullanarak YouTube kanalınıza organik trafiği sağlayan bir şirket kullanmanız koşuluyla yasaldır.

YouTube kanalım için İzlenme Saatleri satın almak güvenli midir?

Evet, güvenlidir ve YouTube kanalınızı tanıtmak için mükemmel bir stratejidir. Bununla birlikte, her zaman şirketinizden, bilgisayar programları (botlar) tarafından oluşturulmayan yüksek kaliteli izlenmeler sağlamasını istemelisiniz ve LenosTube veya bu makalede listelediğimiz diğer şirketler gibi hizmeti sağlama konusunda iyi bir sicile sahip olan kuruluşlarla çalışmalısınız.

YouTube İzlenme süresi satın almanın bazı faydaları nelerdir?

YouTube İzlenme Saatleri satın almanın çeşitli avantajları vardır.

● Kanallarınız haftalar içinde para kazanmaya başlar.

● Yeni videolar çıkarırsınız ve bunun karşılığında ödeme alırsınız.

● Kanal otoriteniz artar.

● İzlenme süresi kazandıkça daha fazla görüntüleme alırsınız.

● Bazı şirketler geri bağlantılar veya makale gönderimleri gibi ücretsiz bonuslar sunar.

● Tanıtımı başka biri yöneteceği için kanalınız üzerinde daha fazla çalışma yapma zamanınız olur.

Kendi videolarımı izleyerek 4000 izlenme saati elde edebilir miyim?

Evet, elbette yapabilirsiniz. Ancak bu önemli miktarda zaman ve çaba gerektirir. Yılda 4000 saat izleme süresi biriktirmek için her gün videolarınızı 10 saatten fazla izlemeniz gerekmektedir. Ve bunun için aylarca çalışmak gerekecektir.

Eğer bir yılda 4000 izlenme saati elde etmezsem ne olur?

İzlenme süresi birikir ve YouTube son 12 ayda en fazla 4000 saat izlenme süresi gerektirir. Bu, 14 ay önce bir video için 1000 saat elde ettiyseniz, o 1000 saat, para kazanma eşiği için dahil edilmeyecektir. Monetizasyon için en az 4000 saat izleme süresine veya 10 milyon YouTube Shorts görüntülemesine sahip olmadığınız sürece Monetizasyon için başvuruda bulunamazsınız. Bu, söylemekten daha kolay bir iş!

YouTube Ortak Programına katılmak için 4000 saat izlenme süresine sahip olmak yeterli midir?

Gerekli izlenme süresini elde etmek en zor kısım olabilir ancak YouTube Monetizasyonu için bunun ötesinde daha fazlasına ihtiyacınız olacaktır. Ayrıca 1000 aboneye ihtiyacınız olacak ve içeriğinizin YouTube'un monetizasyon kurallarına uyduğundan ve reklam veren dostu olduğundan emin olmanız gerekmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.