Hüseyin Taşkıran

Hüseyin Taşkıran

HİÇ ÖNEMİ YOK!

HİÇ ÖNEMİ YOK!

Futbol üzerine konuşmaya geçmeden evvel İdlib bölgesinde yitirdiğimiz kahraman evlatlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum. Rabbim kahraman askerlerimize güç kuvvet versin, milletimizin başı sağ olsun.

Bugün ne Konyaspor'un oynadığı oyunu düşündük, ne de alınan sonucu. Ne sıralamada dibe demir attığımızı düşündük ne de bu maçla birlikte daha da zor döneme girdiğimizi.

Bugün bize "Konyaspor düştü" deseler bile dönüp bakacak halimiz yok... Toprağa düşen şehitlerimizin yanında Konyaspor'umuzun düştüğünün bile HİÇ ÖNEMİ YOK!

Konyalı şehidimiz ile birlikte 34 can, 34 vatan evladı, 34 yiğit yitirdik. Ne futbol konuşası geliyor insanın ne bu haldeyken ne de futbola üzülesi.

Dilerdim ki bu hafta tüm spor müsabakaları ertelensin, her türlü organizasyon durdurulsun. Ama olmadı, olmaması da hayatın devam ettiği ve edeceği gerçeğindendi muhakkak.

Devam eden hayatımıza yansıyan acı haberlerin etkisiyle de olsa, maça dair bir kaç şey söylemek yazmak istiyorum;

Konyaspor yine kötü oynadı. Meşin yuvarlağı sahada evirip çevirdi sadece. Ne pozisyon yakaladık, ne heyecan duyduk. Kazanmalıydık ama başaramadık. Son dakikalar klasik hareketlenmeler görülse de bütüne bakınca kazanmayı arzu eden, kazanmazsak olmaz diyen, saldıran, ısıran, isteyen bir Konyaspor yoktu sahada.

Düşüyoruz. Kadromuz, gücümüz, tarzımız, taraftarımız süper lige uymuyor. Bir sorun var ama çözülmüyor, belki de bilinmiyor sorunun ne olduğu. Zira bilinse aylar evvel bir çözüm bulunurdu.

Düşünsenize Kayserispor deplasmanında 2-0 öne geçiyorsun maç 2-2 bitiyor, kazanmak zorunda olduğun Kasımpaşa karşısında ligi 5. sırada bitirmeyi garantilemiş bir havayla oynuyorsun. Daha da eskiye gidersek iç sahada peş peşe oynadığımız 2 maç ve bu maçlardaki halimiz gösteriyor ki bizim çocuklar pes etmiş. Bu noktaya gelmelerinde kimin payı varsa da umarım üzülüyor, umarım eyvah diyordur.

Önümüzde daha zorlu bir fikstür var. Son 4 maçtan yok denecek kadar az puanla ayrılan Konyaspor, bu lige uymayan en kötü takımlar arasında duran Konyaspor maalesef ki alt ligin en büyük adaylarından.

İnşallah toparlarız, 15. sırada dahi olsak düşmeden bitiririz. Ama işimiz gerçekten çok zor.

Biz bunu daha evvel halledecek, çözecektik...

Bu haliyle Konyaspor bu lige uymuyor. Uymayacak...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Taşkıran Arşivi