Hüseyin Taşkıran

Hüseyin Taşkıran

Serkan yok ondan hep!

Serkan yok ondan hep!

Galatasaray maçı 1-1 sonuçlanınca Konyaspor resmi Twitter hesabından bir gönderme yapmıştı hatırlar mısınız? 

"23,73 Milyon Euro = 113,40 Milyon Euro" şeklinde. 

O zaman da anlam verememiştim buna. Netice itibariyle çıkarsın oynarsın kazanırsın. Kadronun, bütçenin, müzenin etkisi olmaz. Zor olur belki ama en kötü beraberlik alırsın. Rakip formsuzdur, sen dersine iyi çalışmışsındır bunlar olur. Sonuçta iki süper lig takımının mücadelesidir!

Şimdi biz bunu ters açıdan yaşadık... 

2. Lig Kırmızı Grupta son 6 maçından sadace 1 beraberlik çıkarıp kalan 5 maçı kaybeden Eyüpspor Konyaspor'u saf dışı bıraktı. Son 2 maçında 7 gol yiyerek mağlup olan Konyaspor, bütçe olarak, tecrübe olarak, sınıf olarak kat kat aşağıda olan Eyüpspor karşısında varlık gösteremedi ve kupaya veda etti... 

Yanlış anlaşılmasın Eyüpspor'u küçümsemek değil bu. Her açıdan mukayese etmek sadece. Kim olsa Konyaspor için bu maçı kaybeder demezdi. Yeşil beyazlı futbolcular dışında. Çünkü inanmadılar, çünkü istemediler, çünkü koşmadı, paslaşmadı, şu atmadılar. "Eyüpspor nasılsa" diye çıktılar sahaya resmen. Böylesine kötü futbol oynayan Konyaspor bu mağlubiyeti ziyadesiyle hak etti. Fenerbahçe maçına bu kadar üzülmedik, Malatya maçında evimizde yenilip alkışladık, olur böyle dedik. Fakat bunun izahı da yok, kabul edilir yanı da. 

Son iki hafta; Malatya maçı kaza ile başladı kaybedildi.

Fenerbahçe maçı hem Malatya maçının etkisinden, hem rakibin iyi oyunundan, hem de Konyaspor'un çok kötü oyunundan kaybedildi. Eyvallah!

Peki bu maç nedir kardeşim? 

Eyüpspor'un şansı mı? Konyaspor'un şanssızlığı mı? 

Saha mı kötüydü?  Topun havası mı sönüktü? 

Yorgun muydu takım? Yoksa kupa şöyle dursun biz lige bakalım mı denildi içten içe? Anlamak mümkün değil, anlatmakta. Yoksa son günlerin modası Serkan yoktu bahanesine mi sığınılacak?

Serkan olsa ne olurdu ya hu? Bu takımdan ne olurdu bu oyunla? Fenerbahçe maçında Serkan olsa ne olurdu? En iyi 3-1 biterdi, bu maçta Serkan da olsa böyle biterdi. Bahanesi olmayan bir maç bir skor.... 

Sonuç olarak, Konyaspor ayıp etti!
Taraftarıyla alay edermiş gibi bir oyun oynadı!
Gerçek Konyaspor ruhunu, aldığımız kupa ruhunu meşhur Eyüp Mezarlığına bıraktı geldi.

Umarım sadece o ruhu bırakıp gelmişlerdir ve önümüzdeki maça eski ruh ile çıkarlar. Yoksa işimiz zor, hayallerimiz imkansız. 

*

İstifa sinyali veren Aykut KOCAMAN suçsuz mu peki? Hayır kesinlikle suçsuz değil. Suçu ısrarla Amir'e güvenmek, Ömer Ali 'yi dinlendirmemek ve en önemlisi elindeki kadro ile en iyisini yapmaya çalışmak... 

Konyaspor için şu tabloda bedel ödeyecek en son isim Aykut hocadır. Tüm takıma yönetim ve teknik ekip olarak bedel ödetilmeli hesabı sorulmalıdır. 

Biz sana güveniyoruz #SeninleyizAykutHoca

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Hüseyin Taşkıran Arşivi