Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi personel alımı 2024

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi, yayınladığı yeni ilanla sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Peki başvurular ne zaman ve nasıl yapılacak? İşte ayrıntılar.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi personel alımı 2024

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörlüğü, Resmi Gazete’de sözleşmeli personel (4/B) alım ilanı yayınladı. Buna göre alım yapılacak meslekler ve kişi sayıları şu şekilde;

Sağlık Teknikeri 1 kişi, Programcı 1 kişi.

2024 KMÜ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Adaylarda aranan genel ve özel şartlar şunlar;

Başvuracak adayların yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşıyor olmak. Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

Adayın başvurduğu ünvan niteliğine göre KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak. Önlisans mezunları için 2022 KPSS (P93) ve lisans mezunları için 2022 KPSS (P3) puan türü esas alınacaktır.

Başvuracak adayların “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar”ın Yeniden İşe Alınma başlıklı Ek 1. maddesinin (b) fıkrasına eklenen “Sözleşmeli personelin, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmesinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez.” hükmü gereğince başvuramazlar. Bu hükme aykırı durumu tespit edilenler atanmaya hak kazansalar dahi atamaları yapılmayacaktır. Kamu görevinden ihraç edilenler başvuru yapamayacaklardır.

karamanoglu-mehmetbey-universitesi-personel-alimi-2024.jpeg

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ İŞ BAŞVURUSU 2024

Alım yapılacak kadrolara başvurmak isteyen adaylar, başvurularını 5 Nisan tarihine kadar Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Yunus Emre Yerleşkesi Rektörlük Binası 1. Kat Personel Daire Başkanlığına yapabilecek.

Ayrıca başvuru için gerekli belgeler ve detaylara da aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

2024 KMÜ İŞ İLANLARI DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.