Haber Dairesi WhatsApp Kanalı açıldı

Yılın Haber Sitesi seçilen Haber Dairesi, Meta’nın Türkiye’deki kullanıcılar için erişime açtığı WhatsApp Kanallar’da yerini aldı. Konya’da WhatsApp’tan haber servisini başlatan ilk kurum olan Haber Dairesi’nin kanalına ücretsiz abone olabilirsiniz.

Haber Dairesi WhatsApp Kanalı açıldı

Konya’nın WhatsApp’tan son dakika ve güncel haberler servisi yapan ilk kurumu Haber Dairesi, WhatsApp Kanalı da açtı. Haber Dairesi WhatsApp Kanalına ücretsiz abone olarak, Türkiye'den ve dünyadan son dakika haberleri ile günün öne çıkan gelişmelerine anında ulaşabilirsiniz.

ERİŞİME AÇILDI

WhatsApp'ın yeni Kanallar özelliği, kurumları, ünlüleri ve şirketleri takip etmeyi sağlayan küresel çapta bir yenilik olarak kullanıcılara sunuldu. Özellik 150'den fazla ülkede kullanıma sunulurken Türkiye'de de erişime açıldı. Haber Dairesi’nin WhatsApp kanalını aşağıdaki linke tıklayarak takip edebilirsiniz.

HABER DAİRESİ WHATSAPP KANALINA KATILMAK İÇİN TIKLAYIN

WhatsApp'ın yeni Kanallar özelliğiyle kullanıcılar, Telegram'daki gibi bir kanal oluşturarak tüm takipçilerine mesaj gönderebiliyor. Pek çok kurum ve kuruluş, ünlüler ve şirketler WhatsApp Kanal özelliğinde yerini almaya başladı.

WHATSAPP KANALLAR’DA GİZLİLİK ESAS

150'den fazla ülkede kullanıma sunulan özellik Türkiye'de de erişime açıldı. "Kanallar" özelliği ayrı olarak bir sekmede yer alıyor. Gizliliğe önem veren WhatsApp, takip ettiğiniz kanallarda numaranızı ve profil fotoğrafınızı bir başkasına göstermiyor. Ayrıca katıldığınız kanallar kimse tarafından görünmüyor.

HABER DAİRESİ DE WHATSAPP KANALLAR'DA

İnsanları, kurumları, spor kulüplerini, sanatçıları takip edebileceğiniz bu platformda, Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından Yılın Haber Sitesi seçilen Haber Dairesi de yerini aldı.

WhatsApp kanallarda, kullanıcılar gönderilen mesaj ve linklere cevap yazamıyor fakat emoji kullanarak tepki gösterebiliyor ve en çok etkileşim alan paylaşımları görebiliyor.

NASIL ABONE OLABİLİRSİNİZ?

Topluluk ve Duyuru Grupları aracılığıyla bugün binlerce takipçisine WhatsApp’tan son dakika ve güncel haberler servisi yapan Haber Dairesi’nin yeni kanalına, bu linke tıklayarak ücretsiz abone olabilir, sıcak gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz.

KANAL BİLDİRİMLERİNİZİ AÇMAYI UNUTMAYIN

Haber Dairesi’nin WhatsApp kanalına abone olduktan sonra bildirimleri almak için ekranın üzerindeki çan işaretini tıklayın. Bunu istediğiniz zaman kapatabilirsiniz.

haber-dairesi-whatsapp-kanali-acildi.jpeg

Kanal üzerinden haberler, fotoğraflar, videolar ve anketler anlık olarak sizinle paylaşılacak.

Kanallar, “Güncellemeler” ekranının altında yer alırken, iPhone’larda bu bölüm Sohbetler, Topluluklar, Aramalar, Ayarlar kısmının yer aldığı en altta bulunuyor. Android telefonlarda ise ekranın üzerinde görülüyor.

TELEFON NUMARANIZ KESİNLİKLE GÖZÜKMÜYOR

Haber Dairesi’nin kanalını takip ederseniz, hesabı yönetenin iletişim bilgilerine erişemeyeceğiniz gibi güvenlik gerekçeleriyle sizin iletişim bilgileriniz de görünmüyor ve kimseyle paylaşılmıyor.

Kanal aboneliği için aşağıdaki linki tıklayabilir, ayrıca linki kopyalayıp anında haber servisinden yararlanmak isteyenlere gönderebilirsiniz.

Haber Dairesi WhatsApp Kanal linki:

https://whatsapp.com/channel/0029VaAEI7z7DAX1wcc8cH3e

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.