Konya Olay Yeri İnceleme Şube Müdürü Şevket Demircan oldu

Konya İl Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan son düzenlemeyle Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü görevine Şevket Demircan getirildi. Demircan, Haber Dairesi ekibini ağırladı.

Konya Olay Yeri İnceleme Şube Müdürü Şevket Demircan oldu

Konya İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde yapılan yeni düzenlemeler sonrası, Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü görevine Şevket Demircan atandı.

Haber Dairesi Başkanı Ahmet Akbıyık ve Haber Dairesi Dijital Medya Başkanı Mustafa Kara, Demircan’ı makamında ziyaret etti, çalışmalarında başarı diledi. Akbıyık ve Kara, ziyarette Türkiye’nin ilk Çevrimiçi Medya Grubu Haber Dairesi hakkında da bilgi verdi.

Daha önce Karaman’da görev yaptığını, kısa süre önce de Konya’ya atandığını belirten Demircan, Konya gibi bir kentte görev almaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Demircan, başta terörle mücadele olmak üzere bombalı saldırı ve saldırı girişimlerinde riski en aza indirmeye çalışan bomba inceleme ve imha ekiplerini de bünyesinde bulunduran Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğünün hassas bir görevi yerine getirdiğini ifade etti.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürü Şevket Demircan, ziyaretlerinden dolayı Haber Dairesi yöneticilerine teşekkür etti.

konya-olay-yeri-inceleme-sube-muduru-sevket-demircan-oldu.jpeg

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.