Konya’da 10 aranan şahıs yakalandı

Konya’da 26 Mart - 2 Nisan tarihleri arasında aranan şahıslara düzenlenen operasyonlarda 10 kişi yakalandı.

Konya’da 10 aranan şahıs yakalandı

Konya İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 26 Mart - 02 Nisan 2024 tarihleri aranan şahıslara yönelik operasyon düzenledi. Yapılan baskınlarda 10 şüpheli yakalandı.

Konya İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Haksız Yere Elde Bulundurulan Anahtarla Kilit Açmak Suretiyle Hırsızlık suçundan aranan ve hakkında 9 Yıl 2 Ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan G.K. isimli şahıs 26.03.2024 tarihinde Selçuklu ilçesinde yakalanarak adli işlemlerinin yapılmasına müteakip Konya E tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Fuhuşa Teşvik Etmek veya Yaptırmak ve Aracılık Etmek veya Temin Etmek suçundan aranan ve hakkında 3 Yıl 9 Ay kesinleşmiş hapis cezası olan A.D.T. isimli şahıs 26.03.2024 tarihinde Meram ilçesinde yakalanarak adli işlemlerinin yapılmasına müteakip Konya E tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık suçundan aranan ve hakkında 3 Yıl 4 Ay kesinleşmiş hapis cezası olan M.A.K. isimli şahıs 28.03.2024 tarihinde Halkapınar ilçesinde yakalanarak adli işlemlerinin yapılmak üzere gözaltına alınmıştır.

Fuhuşa Teşvik Etmek veya Yaptırmak ve Aracılık Etmek veya Temin Etmek suçundan aranan ve hakkında 7 Yıl kesinleşmiş hapis cezası olan M.A.B. isimli şahıs 28.03.2024 tarihinde Selçuklu ilçesinde yakalanarak adli işlemlerinin yapılmasına müteakip Konya E tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

5607 Sayılı Yasanın 3/18. Maddesine Muhalefet suçundan aranan ve hakkında 3 Yıl 9 Ay kesinleşmiş hapis cezası olan D.K. isimli şahıs 29.03.2024 tarihinde Ereğli ilçesinde yakalanarak adli işlemlerinin yapılmasına müteakip Ereğli T tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Cebir Tehdit veya Hile Kullanarak Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma suçundan aranan ve hakkında 5 Yıl kesinleşmiş hapis cezası olan H.B. isimli şahıs 29.03.2024 tarihinde Selçuklu ilçesinde yakalanarak adli işlemlerinin yapılmasına müteakip Konya E tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Elde veya Üstte Taşınan Eşyayı Özel Beceri ile Almak Suretiyle Hırsızlık suçundan aranan ve hakkında 5 Yıl kesinleşmiş hapis cezası olan S.K. isimli şahıs 29.03.2024 tarihinde Ereğli ilçesinde yakalanarak adli işlemlerinin yapılmasına müteakip Ereğli T tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Fuhuşa Teşvik Etmek veya Yaptırmak ve Aracılık Etmek veya Temin Etmek suçundan aranan ve hakkında 3 Yıl 9 Ay kesinleşmiş hapis cezası olan İ.T. isimli şahıs 02.04.2024 tarihinde Selçuklu ilçesinde yakalanarak adli işlemlerinin yapılmasına müteakip Konya E tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Hizmet Nedeniyle Güveni Kötüye Kullanma suçundan aranan ve hakkında 3 Yıl 1 Ay 15 Gün kesinleşmiş hapis cezası olan D.M.G. isimli şahıs 02.04.2024 tarihinde Selçuklu ilçesinde yakalanarak adli işlemlerinin yapılmasına müteakip Konya E tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Hırsızlık suçundan aranan ve hakkında 4 Yıl 6 Ay kesinleşmiş hapis cezası olan İ.Ö. isimli şahıs 02.04.2024 tarihinde Selçuklu ilçesinde yakalanarak adli işlemlerinin yapılmasına müteakip Konya E tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.”

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.