Teşhis konulamamıştı, Konya Büyükşehir Hastanesinde şifa buldu

Konya’da yaşayan Raziye Akat, sırt ağrıları sonrası yürüme güçlüğü de çekmeye başlayınca doktor doktor gezdi, ancak teşhis konulamadı. Son olarak Büyükşehir Hastanesine gelen Akat’a hem teşhis konuldu hem de zorlu ameliyatla sağlığına kavuşturuldu.

Teşhis konulamamıştı, Konya Büyükşehir Hastanesinde şifa buldu

Konya'da yaşayan 69 yaşındaki Raziye Akat’ın rahatsızlıkları sırt ağrısıyla başladı. Ardından yürüme güçlüğü çekmeye başlayan ve bacaklarında karıncalanma şikayetleri baş gösteren Akat, doktor doktor gezdi, ancak kesin bir teşhis konulamadı.

Bel fıtığı, omurilik kanal darlığı gibi yanlış teşhisler konulduğu, Akat’ın Konya Büyükşehir Hastanesine getirilmesiyle ortaya çıktı.

NADİR GÖRÜLEN TÖMÜR BULUNDU

Burada Beyin Sinir ve Omurga Cerrahisi Uzmanı Operatör Doktor Gökhan Toğuşlu tarafından muayene edilen Raziye Akat’ın yapılan tetkiklerinde, sırt bölgesinde nadir olarak görülen omurilik zarı içinde tümör saptandı.

teshis-konulamamisti-konya-buyuksehir-hastanesinde-sifa-buldu-001.jpg

Hemen ameliyat kararı alındı ve zorlu geçen operasyon sonrası Akat sağlığına kavuştu.

teshis-konulamamisti-konya-buyuksehir-hastanesinde-sifa-buldu.jpeg

"NÖROMONİTORİZASYON UYGULADIK"

Ameliyatı gerçekleştiren Büyükşehir Hastanesi Beyin Sinir ve Omurga Cerrahisi Uzmanı Operatör Doktor Gökhan Toğuşlu, Haber Dairesi muhabirine yaptığı açıklamada, “Hastamızı ameliyat ettik, ameliyatında sinirlere zarar gelmemesi için nöromonitorizasyon uyguladık. Operasyon tümörün omurilik zarına yapışık olması sebebiyle zorlu geçmesine rağmen tümör dokusunu tamamıyla temizledik. Ameliyat sonrası çekilen kontrol filmlerinde de tümörün tamamını temizlediğimizi teyit ettik. Şuan hastamız gayet iyi ve sağlığına kavuşmuş durumda.” dedi.

teshis-konulamamisti-konya-buyuksehir-hastanesinde-sifa-buldu.jpg

Çektiği ağrılardan kurtulan ve sağlığına kavuşan Raziye Akat, ameliyatı gerçekleştiren Op. Dr. Toğuşlu ve ekibine teşekkür etti. Akat, “Çok şükür sağlığıma kavuştum. Ağrılarım dindi. Allah buna vesile olanlardan razı olsun.” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.