Vefatından 11 yıl sonra Müslüm Gürses albümü geliyor

Arabesk müziğin efsane ismi merhum Müslüm Gürses, vefatının 11. yılında yepyeni şarkıları ve kendi sesiyle yeniden hayranlarıyla buluşacak. Gürses'in müzik şirketi Elenor Müzik, sanatçının daha önce hiç duyulmamış yeni şarkılarını yayınlayacağını duyurdu.

Vefatından 11 yıl sonra Müslüm Gürses albümü geliyor

Müslüm Gürses'in daha önce seslendirip hiçbir yerde paylaşmadığı Elenor Müzik arşivinde özenle saklanan şarkılar 'Tozlu Raflar' isimli albümde bir araya geldi.

6 farklı şarkıdan oluşan Tozlu Raflar albümü, 18 Nisan'da tüm müzik platformlarında yerini alacak.

MÜSLÜM GÜRSES: TÜRK MÜZİĞİNİN EFSANE İSMİ

Doğum Tarihi: 7 Mayıs 1953

Doğum Yeri: Şanlıurfa, Halfeti

Müslüm Gürses, Türk müziğinin unutulmaz isimlerinden biridir. 1953 yılında Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde dünyaya geldi. Tarım işçisi olan Mehmet ve Emine Akbaş çiftinin ilk çocuğu olarak hayata başlayan Gürses, zorlu bir çocukluk dönemi geçirdi. Ailesinin ekonomik sıkıntıları nedeniyle 3 yaşındayken Adana'ya göç ettiler.

vefatindan-11-yil-sonra-muslum-gurses-albumu-geliyor.webp

Müslüm Gürses'in müzik kariyeri, genç yaşlarda başladı. Henüz 14 yaşındayken Adana'da bir çay bahçesinde düzenlenen bir ses yarışmasına katılarak birinci oldu. Bu, onun müzik dünyasına adımını atmasını sağladı. Gürses, daha sonra Adana'da çeşitli mekanlarda sahne almaya başladı ve kısa sürede tanınan bir isim haline geldi. Müslüm Baba olarak tanınan sanatçı 3 Mart 2013’te İstanbul’da yaşama veda etti.

vefatindan-11-yil-sonra-muslum-gurses-albumu-geliyor-001.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.