Palut ve Vural ilk kez karşılaşacak

Süper Lig'de 4 Nisan Pazar günü oynanacak olan Erzurumspor-Konyaspor müsabakası, iki takım teknik direktörünün ilk kez karşılaşmasına sahne olacak.

Palut ve Vural ilk kez karşılaşacak

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut ve Erzurumspor’da takımın başına yeni geçen Yılmaz Vural, pazar günü yapılacak maçla lig tarihinde ilk kez birbirlerine rakip olacak.

İki teknik adamın başında bulunduğu takımlar bugüne kadar ligde 3 kez karşı karşıya gelirken, galibiyet sayısında Konyaspor’un üstünlüğü bulunuyor.

Yeşil-Beyazlı ekip, Erzurumspor’u 3-2, 2-1 ve 2-0’lık sonuçlarla geçmeyi başarırken, rakip filelere 8 gol atıp, kalesinde 3 gol gördü.

Öte yandan Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Süper Lig kariyerinde 48 maçta 15 galibiyet, 16 beraberlik ve 17 mağlubiyeti bulunurken, toplam 61 puan topladı. Palut’un maç başı puan ortalaması ise 1.27.

Erzurumspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural ise Süper Lig kariyeri boyuncu 490 maça çıkarken, bu maçlardan 168’ni galibiyetle kapattı. Tecrübeli teknik adam 116 maçı beraberlikle tamamlarken, 206 maçını kaybetti. Vural. Lig kariyeri boyuncu ise 620 puan topladı. Maç başı puanı ise 1.27

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.