Süper Lig'de üst sıraları hedefleyen Konyaspor, Erzurum deplasmanına 3 puan hedefiyle çıkacak

Konyaspor, Milli maç arasının ardından Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Erzurumspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil beyazlılarda hedef mutlak 3 puan. (Erzurumspor-Konyaspor karşılaşması saat kaçta başlayacak?) (Maç hangi kanalda yayınlanacak?)

Süper Lig'de üst sıraları hedefleyen Konyaspor, Erzurum deplasmanına 3 puan hedefiyle çıkacak

Konyaspor, Süper Lig'in 32. haftasında yarın Erzurumspor’a konuk olacak. Erzurum Kazım Karabekir Stadı'ndaki karşılaşma, saat 13.30'da başlayacak. İki takım arasındaki mücadeleyi Sarper Barış Saka yönetecek. Saka’nın yardımcılıklarını ise Bahtiyar Birinci ve Murat Ergin Gözütok yapacak. Zorlu mücadele Beinsports HD 1’den de naklen yayınlanacak.

Ligde son olarak Alanyaspor’u evinde 1-0 yenen Konyaspor, 36  puanla 12.sırada yer alıyor. Milli maç arasında teknik direktör İsmail Kartal ile yollarını ayıran ve Yılmaz Vural’ı takımın başına getiren Erzurumspor ise 27 puanla 19. sırada bulunuyor.

SON 7 MAÇTA 12 PUAN

Konyaspor, ligde oynadığı son 7 maçta 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 12 puan elde etti.

Süper Lig'in 25. haftasında kendi evinde Denizlispor’u 2-0 yenen yeşil-beyazlı ekip, sonraki hafta deplasmanda Yeni Malatyaspor’u 3-2 mağlup etmeyi başardı. Konyaspor, üst üste 2 maçtaki galibiyetin ardından Gaziantepspor (0-0) ve  Başakşehir (1-1) ile berabere kaldı, Fenerbahçe’ye 3-0 mağlup oldu.

Ligin 30.haftasında Kasımpaşa’ya konuk olan Yeşil-Beyazlı ekip bu maçı da 1-1 berabere tamamladı. 31.hafta da ise kendi evinde Alanyaspor’u konuk eden Konyaspor bu maçı 1-0 galibiyetle kapattı. 

KONYASPOR’DA EKSİK OYUNCU SIKINTISI

Konyaspor, Erzurumspor karşılaşması öncesi sakat ve cezalı oyunculardan yana sıkıntı yaşıyor. Yeşil-Beyazlı ekipte Alanyaspor galibiyetinde cezalı duruma düşen Ismael Diomande ile Amar Rahmanovic, Erzurumspor maçında forma giyemeyecek. Ayrıca sarı kart sınırında bulunan Artem Kravets, Guilherme ve Nejc Skubic Erzurumspor karşılaşmasında kart görmeleri halinde, 33'üncü haftadaki Ankaragücü mücadelesinde cezalı duruma düşecek.

Öte yandan Konyaspor’da  Marko Jevtovic, Musa Çağıran Alper Uludağ ve Marin Anicic’in sakatlıkları sürüyor.

ÖZEL UÇAKLA ERZURUM’A GİDECEK

Erzurumspor maçının hazırlıklarını bugün sabah yaptığı antrenmanla tamamlayan Konyaspor, öğleden sonra saat:16:00’da özel uçakla Erzurum’a hareket edecek. Burada kamp yapacağı otele geçecek olan yeşil beyazlılar maç saatini beklemeye başlayacak. 

Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde sabah Kayacık tesislerinde gerçekleşen antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra çabukluk çalışmasıyla devam eden antrenman çift kale maç ile tamamlandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.