Başkan Angı, Haber Dairesi’ne konuştu: Tarih affetmeyecek

AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Haber Dairesi ekibini kabulünde, bazı emekli amirallerin skandal bildirisini değerlendirdi, “Bunu yapanları tarih affetmeyecek, hesabını yargı karşısında verecekler.” dedi.

Haber Dairesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu ile yönetim kurulu üyeleri Ahmet Akbıyık, Mustafa Kara ve Fatma Tunçer Öncü, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı’ya makamında ziyaret etti.

Ziyaretin gündeminde, bazı emekli amirallerin büyük tepki gören gece yarısı bildirisi vardı.

“Milli iradeye ayar verme hastalığı bitti denilirken, gece yarısı bir bildiri ortaya çıktı. Resmen ayar verme. Şiddetle kınıyoruz.” sözleriyle bildiriye sert tepki gösteren Hasan Angı, şunları kaydetti:

“Bu ülkenin şanlı ordusunda görev yapmış birilerinin bunu yazmış olması son derece yanlış. Bu ülkeyi yöneten bir iktidar var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde giderek güçlenen bir Türkiye var. Savunma sanayisinde geldiğimiz durum ortada. Bu dönemde yeterince dış tehdit varken içeride bir huzursuzluğa vesile olmak ve dışarıya mesaj vermek adına yapılmış bir açıklama olduğu açık. Bunu yapanları tarih affetmeyecek. Hesabını yargı karşısında verecekler. Türkiye artık o eski Türkiye değil. Vesayet odakları güçlü değiller. Varsa bir eleştiriniz elbette kamuoyu karşısında dile getirebilirsiniz. Ancak bunu gece yarısı muhtıraya döndürecek anlayışın kabul edilebilir tarafı yok. Ayrıca bu bildiri, sahada bu ülkenin geleceği için canı pahasına mücadele edenlere karşı da büyük saygısızlık. Türkiye güçlü bir şekilde yoluna devam ediyor. Önünde büyük hedefler var. Dost görünen düşmanlar Türkiye’nin bu büyümesinden rahatsızlar. Peki siz hangi saftasınız? Bu yanlışa kimse düşmemeli.” 

ak-parti-hasan-angi-haber-dairesi.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.