İletişim Başkanlığı’ndan Haber Dairesi’ne ziyaret

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Taner Taşkıran, Haber Dairesi’ni ziyaret etti. Görüşmede, Konya internet medyasının gelişimi konuşuldu.

İletişim Başkanlığı’ndan Haber Dairesi’ne ziyaret

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürü Taner Taşkıran, İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğü Şube Müdürü H. Rahmi Dalmaç ile birlikte Haber Dairesi’ni ziyaret etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu ve Haber Dairesi Başkanı Ahmet Akbıyık tarafından ağırlanan Taşkıran, internet medyasının günümüzdeki öneminden bahsetti.

“TAKDİRLE TAKİP EDİYORUZ”

Taner Taşkıran, “Üstün gayret çaba ve görev anlayışıyla basın mensuplarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Konya internet medyasının gelişimini ve başarısını takdirle takip ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

“7 GÜN 24 SAAT ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Haber Dairesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu da, çevrimiçi gazeteciliğin günümüzdeki öneminin daha da arttığına dikkat çekti.

Tatlısu, “Haber Dairesi bu anlamda bir ilke imza atarak, Türkiye’nin ilk çevrimiçi medya grubu olarak hizmete başladı. 5’inci yılımızda Konyamız ve ülkemiz adına başarılı çalışmaların altına imza atıyoruz. Haber Dairesi bugün hem HaberDairesi.com adresinden hem de bütün sosyal medya mecralarından yüzbinlerce takipçisi bulunan çevrimiçi medya grubu haline geldi. Doğruluğundan şüphe duyulmayacak haberi, en hızlı şekilde takipçilere ulaştırmak birinci önceliği olan Haber Dairesi, onların güvenine ve desteğine layık olma adına 7 gün 24 saat çalışmaya devam edecektir.” ifadelerini kullandı. Tatlısu, süreçteki desteklerinden dolayı Taner Taşkıran’ın şahsında tüm Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Konya Bölge Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür etti.

iletisim-baskanligindan-haber-dairesine-ziyaret.jpeg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum