Bu hafta vizyona girecek filmler (1 Aralık 2023)

Bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona girecek. Merakla beklenen “Ölümlü Dünya 2” filmi de bu hafta yayınlanacak. İşte filmler, oyuncu kadroları ve konuları.

Bu hafta vizyona girecek filmler (1 Aralık 2023)

Sinema salonlarında bu hafta komediden drama, animasyondan Korkuya 8 yapım vizyona girecek. İşte bu hafta (1 Aralık 2023) vizyona girecek filmler.

Ölümlü Dünya 2

2017 yapımı komedi türündeki "Ölümlü Dünya" filminin devam halkası olan yapımın yönetmen koltuğunda bir kez daha Ali Atay oturuyor. Senaryosunu Ali Atay, Feyyaz Yiğit ve Aziz Kedi'nin birlikte kaleme aldığı "Ölümlü Dünya 2"nin oyuncu kadrosunda Feyyaz Yiğit, Ahmet Mümtaz Taylan, İrem Sak, Alper Kul, Mehmet Özgür, Giray Altınok, Sarp Apak, Özgür Emre Yıldırım, Doğu Demirkol, Reha Özcan gibi isimler yer alıyor.

Ölümlü Dünya filminde, nesilden nesile kiralık katillik yapan Mermer ailesinin kimlikleri açığa çıktıktan sonra başlarına gelen türlü olaylar konu ediliyordu.

Oyuncular: Feyyaz Yiğit Çakmak, Ahmet Mümtaz Taylan, İrem Sak

bu-hafta-vizyona-girecek-filmler-1-aralik-2023.jpg

Aşk Filmi

Gece hayatı ve eğlenceye düşkün bir kadın olan Yaz, topmodellik yapmaktadır. Tesadüf eseri yeni çekilecek olan bir aşk filmi için görüşmelere giden Yaz, deneme çekimi yapılacağı sırada filmin yönetmen Uzay ile tatlı bir inatlaşmaya girer. Ancak bu inatlaşma ona, hayatını derinden etkileyecek ve unutamayacağı bir aşk acısı yaşatır.

Oyuncular: Cemre Baysel, İlhan Şen, Onur Büyüktopçu

bu-hafta-vizyona-girecek-filmler-1-aralik-2023-001.jpg

Dilek

Keskin bir zekaya ve sevdiklerine büyük bir bağlılığa sahip 17 yaşındaki Asha, her dileğin gerçekleşebileceği bir krallık olan Rosas'ta yaşar. Bir çaresizlik anında, yıldızlara bir dilek tutar ve buna kozmik bir güç tarafından yanıt verilir; Star adı verilen sonsuz enerjiye sahip küçük bir top.

Star ve Asha birlikte en büyük düşmanla yüzleşir ve kararlı bir kişinin arzusunun yıldızların büyüsüyle birleştiğinde harikalar yaratabileceğini kanıtlar.

bu-hafta-vizyona-girecek-filmler-1-aralik-2023-002.jpg

Kara Cuma

Konusunu 2007 yapımı Grindhouse filmindeki sahte bir fragmandan alan Eli Roth imzalı Kara Cuma; bir seri katilin, kasabanın sakinlerinden bir hindi sunum tahtası yapma amacıyla, Şükran Günü'nde Massachusetts'teki küçük bir kasabaya gelişini anlatıyor.

Oyuncular: Patrick Dempsey, Addison Rae, Milo Manheim

Orijinal adı Thanksgiving

bu-hafta-vizyona-girecek-filmler-1-aralik-2023.webp

Sessiz Gece

Sessiz Gece, oğlunun ölümünün sorumlularından intikam almak için suç dolu bir dünyaya adım atan acılı bir babanın hikayesini konu ediyor.

Oyuncular: Joel Kinnaman, Kid Cudi, Catalina Sandino Moreno

Orijinal adı Silent Night

bu-hafta-vizyona-girecek-filmler-1-aralik-2023-003.jpg

Dejar: Cin Vahşeti

Dejar: Cin Vahşeti, büyü ve cinlerle iç içe geçmiş bir hayatın içerisinde hayatta kalmak için mücadele eden bir ailenin yaşadıklarını konu ediyor.

Oyuncular: Emel Yetenek, Abdulkadir Biçer, Ayşe Nur Keskin

bu-hafta-vizyona-girecek-filmler-1-aralik-2023-001.webp

Kötülük Diye Bir Şey Yok

Takumi ve kızı Hana, Tokyo'ya yakın bir Mizubiki Köyü'nde yaşamaktadır. Onlar, Kendilerinden önceki nesiller gibi doğanın döngülerine ve düzenine uygun olarak mütevazi bir yaşam sürerler. Bir gün kasaba halkı, Takumi'nin evinin yakınında bir glamping alanı inşa etme planını öğrenir.

Glamping şirketinin iki temsilcisi bir toplantı için şehre geldiğinde, projenin yerel su kaynağı üzerinde olumsuz bir etkisi olacağı ve isyanlara yol açacağı anlaşılır. Şirketin planları hem bölgenin ekolojik dengesini hem de yerel halkın yaşam biçimini tehlikeye atarken, bunun sonuçları Takumi'nin hayatını derinden etkiler.

Oyuncular: Ryûji Kosaka, Rei Nishikawa, Hitoshi Omika

Orijinal adı Aku wa sonzai shinai

bu-hafta-vizyona-girecek-filmler-1-aralik-2023-004.jpg

Nasreddin Hoca 2: Dinozorlar Çağı

Nasreddin Hoca ve çocuklar, yaşadıkları şehre bir dinozor araştırma ekibinin geldiğini öğrenir. Kötü niyetli kişilerden kaçan araştırma ekibinin üyesi Selim, yanlışlıkla dinozor çağına yolculuk eder. Kalan dinozor yumurtalarını bulan Cemil çocuklar, yumurtanın içinden çıkan bebek T-Rex ile baş başa kalır.

Yumurtaları korumak ve Selim'i korumak zorunda olan ekip, Nasreddin Hoca'nın rehberliğinde Selim'i bulmak ve T-Rex'i kendi zamanına geri götürmek için zorlu bir maceraya atılır.

bu-hafta-vizyona-girecek-filmler-1-aralik-2023-005.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

 Yazar / Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.