A Milli Takım grup liderliği için Galler karşısında

A Millî Takımımız, UEFA EURO 2024 Elemeleri D Grubu sekizinci ve son maçında bu akşam Galler ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

A Milli Takım grup liderliği için Galler karşısında

Cardiff kentinde bulunan Cardiff City Stadyumu'da oynanacak maç TSİ 22.45'te başlayacak. Müsabaka TRT 1'den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Matej Jug yönetecek.

HEDEF GRUP LİDERLİĞİ

EURO 2024'e katılma hakkını son maçlar öncesinde elde eden A Milli Takım, Galler deplasmanında kaybetmemesi halinde grup lideri olarak Almanya'nın ev sahipliği yapacağı turnuvaya katılacak.

Son maçlar öncesinde Ay-Yıldızlılarımız 16 puanla liderlik koltuğunda yer alırken, sahasında Ermenistan'ı konuk edecek Hırvatistan ise 13 puanla ikinci sırada bulunuyor. Galler ise 11 puan ile 3. sıraya sahip.

Millilerimize ikili averajda üstünlüğü bulunan Hırvatistan'ın grup liderliği için şansı sürüyor. A Milli Takımımız, Galler'den alacağı puan ya da puanlarla, Hırvatistan - Ermenistan maçının sonucuna bakılmaksınız grubu lider olarak tamamlamayı garantileyecek.

a-milli-takim-grup-liderligi-icin-galler-karsisinda.jpg

KAZANMAK VE TARİHE GEÇMEK İSTİYORUZ

A Milli Takımı Teknik Direktörü Montella, "Lider geldik, lider dönmek istiyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapacağız. Rakibimiz kendi evinde çok güçlü oynayan bir rakip, buna hazırlıklı geldik. Lider olarak tamamlamak istiyoruz. Tarihimize baktığınızda da grup aşamasını hiç lider tamamlayamadık, bunu ilk defa başarmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.