Berlin'deki tarihi galibiyet Alman basınında

A Milli Futbol Takımı'nın deplasmanda Almanya'yı 3-2 yendiği karşılaşma Alman basında geniş yer aldı.

Berlin'deki tarihi galibiyet Alman basınında

Türkiye EURO 2024’e ev sahipliği yapacak Almanya’yı sahasında 3-2 mağlup etti. Ay Yıldızların tarihi galibiyeti Alman basınında manşetlere taşındı.

DEPLASMAN HAVASINDA OYNANDI

Bild gazetesi "Berlin’de hayal kırkılığı gecesi" başlığını kullandığı haberde, maçın deplasman havasında oynandığı belirtildi.

Haberde, Almanya’da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’na (EURO 2024) 208 gün kala Alman Milli Takımı’nın teknik direktörü Julian Nageslmann'ın, ilk kez evinde takımın başında bulunduğu karşılaşmada ilk yenilgisini yaşadığı ifade edildi.

berlindeki-tarihi-galibiyet-alman-basininda-002.jpg

AVRUPA ŞAMPİYONASI ÖNCESİNDE ACI BİR DARBE

Kicker dergisi de "VAR penaltısı sonucu belirledi: Alman Milli Takımı, Nagelsmann'ın iç sahadaki ilk maçında Türkiye'ye yenildi" başlığıyla duyurduğu haberde, Nagelsmann’ın üçüncü maçında ilk mağlubiyeti aldığına işaret edildi.

Haberde, Alman Milli Takımı'nın, Türkiye'ye karşı ilk yarıda skoru muhafaza edemediği, 2-2’den sonra da ikinci yarıda gol atamadığı ve sonunda misafir takım lehine verilen "VAR penaltısıyla" sonucun belirlendiği aktarıldı.

berlindeki-tarihi-galibiyet-alman-basininda-003.jpg

Frankfurter Allgemeine Zeitung gazetesi de "Almanya Türkiye'ye karşı yenildi" başlığını kullandığı haberde, Alman milli futbol takımının çaba sarf ettiği ancak savunmada her zaman iyi organize olamadığı belirtilerek, "Bunu Türk futbolcular kullandı. Teknik Direktör Julian Nagelsmann’ın önünde çok iş var." değerlendirmesinde bulunuldu.

Tagesspiegel gazetesi de "Alman Milli Takımı kötü bir sinyal verdi. Ortama dayanamayan sadece savunma değil" başlığıyla verdiği haberde, "Alman futbolcular Türkiye'ye yenildi. Bunun nedenleri sadece futbol konusundaki eksikliklerle ilgili değil, bu Avrupa Şampiyonası öncesinde acı bir darbedir." ifadelerine yer verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.