Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut'tan 'hücum' emri!

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda oynanacak Erzurumspor maçında oyuncularından atak futbolu istiyor.

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut'tan 'hücum' emri!

Süper Lig'in 32. haftasında pazar günü sezonun en önemli maçlarından birine çıkacak Konyaspor’da Teknik Direktör İlhan Palut, Erzurumspor maçının planını belirledi. Deplasmanda oynayacak olmalarına rağmen oyuncularına aynı iç sahadaki maçlarda olduğu gibi 'hücum' emri veren Palut, orta saha oyuncularının rakip ceza alana daha çok girerek şut çekmelerini istedi.

İleri uçta oynayacak oyuncularına hücum presi yapmaları ve rakip kale önüne kadar indirmeleri emrini veren tecrübeli çalıştırıcı, kırılgan Erzurumspor savunmasını hata yapmaya zorlamayı planlıyor.

Antrenmanlarda oyuncuları ile tek tek ilgilenen İlhan Palut, sahada nasıl hareket etmeleri gerektiğini anlatıyor. Palut öğrencilerine “Bu maçı kazanmamız gerekiyor. Önce golü düşüneceğiz. Savunmayı ise takım olarak yapacağız. En uçtan en arkaya kadar herkes koşacak. Erzurumspor maçından 3 puan almalıyız” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.