Konyaspor’un tarihine geçen genç yıldız Haber Dairesi'ne konuştu: Hedefim A Milli Takım

16 yaşında Konyaspor A takım formasıyla gösterdiği performans ile dikkatleri çeken genç yıldız Ahmet Karademir Haber Dairesi'ne konuştu. Genç yetenek hayalini kurduğu formayı giydiği için büyük mutluluk yaşadığını belirtti.

Konyaspor’un tarihine geçen genç yıldız Haber Dairesi'ne konuştu: Hedefim A Milli Takım

Gerede kalan sezonda resmi maçlarda Konyaspor formasını giyen 17 yaşındaki Ahmet Karademir Haber Dairesi'ne konuştu. Yeşil-Beyazlı takımın genç yıldızı kariyer planlamasında önceliğinin Konyaspor olduğunu söyledi. Genç futbolcu, Yeşil-Beyazlı takımın teknik direktörü İlhan Palut’un altyapı ile yakından ilgilendiğini ifade ederek "Bu işin ustası" yorumunu yaptı.

konyasporun-tarihine-gecen-genc-yildiz-haber-dairesine-konustu2.jpg

‘ÇOK MUTLUYUM’

Konyaspor’un en geç futbolcusu unvanını kazanan genç yetenek Ahmet Karademir, hem kendi adına hem de kulüp adına başarılı bir sezon geçirdiklerini söyledi. Gelecek yıllarda daha büyük başarılara imza atmak istediğini belirten Karademir “Konyaspor’da bu sezon Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası maçlarında oynadım. Altınordu ile oynadığımız maçta gol atarak Konyaspor tarihinde en genç gol atan futbolcu unvanını aldığım için çok mutluyum. Başarılı bir sezon geçirdiğimizi söyleyebilirim.100. kuruluş yıl dönümüne yaklaştığımız şu günlerde şunu da belirtmek istiyorum. İnşallah gelecek yıllarda daha büyük başarılar kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

konyasporun-tarihine-gecen-genc-yildiz-haber-dairesine-konustu1.jpg

‘HAYALİNİ KURDUĞUM FORMAM ÜZERİMDE’

Ahmet Karademir, çocukluğundan itibaren hayalini kurduğu formayı giymekten dolayı mutlu olduğunu söyledi. Üzerinde emeği olan herkese teşekkür eden genç yetenek “17 yaşına yeni girdim ve Süper Lig'de oynuyorum, çok mutluyum. Süper Lig'de ilk maçıma 16 yaşında çıktım. Çocukluğumdan beri hayalini kurduğum bu şanlı formayla Süper Lig maçına çıkmak çok güzel bir duygu. Buralara gelmemde emeği geçen tüm hocalarıma, Fatih Başak, Çağdaş Çankaya, Genç Milli Takımlardaki hocalarıma, Mehmet Hacıoğlu hocama  ve altyapı koordinatörümüz Taner Ay abime çok teşekkür ediyorum. 'Üzerinde emeğim var' diyen tüm hocalarımdan Allah razı olsun. Çok çok teşekkürler. Büyük Konyaspor taraftarına layık olmak için çalışmaya devam edip kulübümü en güzel şekilde temsil etmek istiyorum. Wolfgang Van Goethe’nin dediği gibi hedefe yaklaştıkça zorlukların artacağını biliyorum. Bunun için çalışmaya ve gelişmeye devam edeceğim” ifadelerine yer verdi.

‘İLHAN HOCA BİZİMLE YAKINDAN İLGİLENİYOR’

Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut’un genç futbolcularla yakından ilgilendiğini kaydeden Karademir “İlhan Hocam ve diğer hocalarımız benimle ve diğer genç arkadaşlarımla çok yakından ilgileniyor. Bizimle gerektiğinde birebir ilgilenip görüşmeler yaparak gelişimimizde çok önemli katkılarda bulunduğunu düşünüyorum. Bu işin ustası diyebilirim” diye konuştu.

konyasporun-tarihine-gecen-genc-yildiz-haber-dairesine-konustu.jpg

‘HEDEFİM A MİLLİ TAKIM’

Konyaspor’un başarılı futbolcusu gelecekteki hedefinin A Milli Takım formasını giymek olduğunu söyledi. Genç Milli Takımlarda 22 maçta 6 gol attığını kaydeden Ahmet Karademir “Şimdiye kadar Genç Milli Takımların U14-15-16-17 Takımlarında kulübümü ve ülkemi başarılı bir şekilde temsil ettiğimi düşünüyorum. Genç Milli takımlarda 22 maç oynayarak 6 asist yapıp 3 gol attım. Bundan sonrada Genç Milli Takımlarda ,Ümit Milli ve A Milli Takım'da ülkemi ve kulübümü en güzel şekilde temsil etmek istiyorum. Allah nasip ederse zamanı geldiğinde Avrupa kulüplerinde oynamak istiyorum. Okul olarak da gelecek yıl gireceğim sınavlar sonucunda Spor Bilimleri Fakültesi’ne yerleşerek kendimi akademik yönden de  geliştirmek istiyorum” diye konuştu.

‘ONLARIN VİDEOLARINI SÜREKLİ İZLİYORUM’

Genç yıldız, dünya futbolunda en çok beğendiği oyuncuların Cristiano Ronaldo, Neymar ve Kylian Mbappé olduğunu belirtirken sürekli onların videolarını izlediğini söyledi. Kendisini geliştirme adına devamlı düşündüğünü kaydeden Karademir “Benim en beğendiğim  futbolcular Cristiano Ronaldo, Neymar ve Kylian Mbappé dir. Sürekli onların videolarını izlerim çünkü onların oyun stillerini çok beğeniyorum. Şimdilerde maçlardan sonra kendi videolarımı izliyorum. Kendimi geliştirmek için neler yapılabilirim onları düşünüyorum. Robin Sharma’nın “Koza Kelebeği Bilmez” kitabındaki sözünü kendime hep söylüyorum: Çık arenaya ,eleştirileri unut, sana verilen günlerin armağanıyla özgürce ve büyük oyna...Hayatta bir tek başarısızlık vardır, o da denememektir” diye konuştu.

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.