Ankara’da İnternet Medyası Zirvesi

Türkiye ulusal internet medyası Ankara’da buluştu. Türkiye İnternet Medyası Birliğinin düzenlediği İnternet Medyası Zirvesi’nde Konya’yı Haber Dairesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu temsil etti.

Ankara’da İnternet Medyası Zirvesi

Zirve saat 10.00’da Milli Güvenlik Kurulunu ziyaret ile başladı.

MGK Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu, internet medyasının ulusal güvenlikteki önemini anlattı.

Türkiye’de 81 ili temsil eden internet medyası temsilcileri programlarına Ankara Ticaret Odası Kültür salonunda devam etti.

İnternet Medya ve Bilişim Federasyonu Başkanı Dr. Süleyman Basa, açılışta yaptığı konuşmada internet medyası dünyasındaki hızlı gelişime dikkat çekti. Basa, sektörün sorunları konusunda bilgi verdi.

Prof. Dr. Zakir Avşar, Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, ATO Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Yavuz, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran ve RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu internet medyasının önemini ilişkin açıklamalarda bulundu.

ankarada-internet-medyasi-zirvesi-001.jpeg

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz, düzenlenen programın Türkiye internet medyası sektörüne katkı sağlayacağını söyledi. Yavuz, bakanlık olarak yerel değerlere önem verdiklerini hatırlatarak internet medya temsilcilerinden kendi kültürümüzü öncelemelerini istedi.

Programın sonunda katılan medya temsilcilerine sertifika verildi.

Türkiye İnternet Medyası Federasyonu Konya Temsilcisi, Haber Dairesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Tatlısu, sertifikasını Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz'dan aldı.

ankarada-internet-medyasi-zirvesi-002.jpeg

Kültürel Değerlere ve Telif Haklarına Duyarlı Yerel İnternet Haberciliği Zirvesi daha sonra akademisyenlerin sunumları ile devam etti.

ankarada-internet-medyasi-zirvesi.jpeg

Haber Dairesi

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.